Specialist in <br>service
Jana & Kristof Lijnen

Specialist in
service

Garage Lijnen

Garage Lijnen uit Houthalen bestaat al sinds 1958 en is al bijna 50 jaar de trekpleister voor Ford-wagens in en rond Houthalen. Nieuw en tweedehands, voor de particulier en de bedrijfswereld. Naast verkoop, onderhoud en herstellingen kun je er bovendien ook terecht voor een uitmuntende bandenservice, een eigen ruitenhersteldienst en een 24/24u- takelservice.

De derde generatie van het familiebedrijf heeft sinds begin dit jaar de teugels in handen. Kristof en Jana Lijnen zijn ambitieus en zetten verder in op een vlekkeloze service. “Met onze flexibiliteit, transparantie en sterke dienst-na-verkoop maken we het verschil”, legt Kristof Lijnen uit. “We zijn erkend door de belangrijkste leasingmaatschappijen en willen in de toekomst de fleetmarkt nog iets verder aanboren. Stilstaan is geen optie. We plannen zelfs een make-over voor het interieur van onze showroom.” Nieuwe modellen

De gloednieuwe Ford Edge staat inmiddels al een tijdje te blinken in de toonzaal van Garage Lijnen. “Dat is een model dat zowel voor de particulieren als de B2B-markt erg gegeerd is”, zegt Jana Lijnen. “Vanaf december of uiterlijk in januari mogen we ook de nieuwe Kuga verwachten. Kom zeker eens een kijkje nemen. We geven je graag meer uitleg over onze fleetvoorwaarden.” 

 

Garage Lijnen K&J

Grote Baan 479
3530 Houthalen-Helchteren
T. 011 60 62 21
info@garagelijnen.be
www.garagelijnen.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels