Degelijk, betrouwbaar en exclusief
Team Weygers

Degelijk, betrouwbaar en exclusief

Bedrijfsprofiel

Op zoek naar de uitgelezen partner voor totale projectinrichting? Dan ben je bij Weygers aan het juiste adres. Perfectie is al 30 jaar lang de rode draad van het Hasseltse familiebedrijf.

Hotel La Butte Aux Bois in Lanaken, kantoorgebouw Origo in Antwerpen, Hotel Dembélé in Antwerpen, … het zijn stuk voor stuk mooie referenties voor Weygers Totale Projectinrichting. “2016 was een boeiend maar turbulent jaar”, zegt zaakvoerder Alain Weygers. “We hebben heel wat kwalitatieve totaalprojecten kunnen opleveren. Van kantoor- en winkelinrichtingen tot hotels. Om de kwaliteit te garanderen doen we nagenoeg alles in eigen beheer. Dat is naast onze flexibiliteit en oog voor detail één van onze sterktes.”

Weygers BinnendeurenHet familiebedrijf uit Hasselt heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd. Zo startte het onlangs een nieuwe productie-eenheid op voor deuren. "Hierdoor kunnen we nu niet enkel onze eigen deuren maar ook binnendeuren voor derden produceren”, zegt Alain Weygers. “En daar kunnen we vrij ver in gaan: we bieden zowel standaard schilderdeuren aan alsook brandwerende deuren en diverse exclusieve binnendeuren.”

AmbitieusIn 2017 wil Weygers Totale Projectinrichting haar positie in de markt verder versterken. “We willen een vaste waarde zijn en ook zo erkend worden. Ondanks de prijzendruk blijven we geloven dat we met mensen uit de eigen streek meerwaarde kunnen blijven bieden. Ik ben ervan overtuigd dat we mits de nodige inspanningen nog kunnen groeien en onze positie op de markt kunnen versterken.”

Voor de volledige inrichting van het gloednieuwe hoofdkantoor koos Verpa Benelux uit Laakdal voor Weygers. Strakke lijnen, transparantie en huiselijkheid waren voor deze klant erg belangrijk. Het resultaat? Witte ruimtes met zwarte en bruine accenten. Een mix van houtstructuren en industriële strakke elementen.

  

Weygers Totale Projectinrichting

Ekkelgardenstraat 4
3500 Hasselt

T. 011 27 88 88
F. 011 27 88 80

info@weygers.be
www.weygers.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels