Expert in technieken en afwerking
Remco Koninckx, Brecht Kenis &
Kurt Paredis

Expert in technieken en afwerking

Bedrijfsprofiel

Een nieuwbouw- of renovatieproject van begin tot einde in goede banen leiden: het is een vak apart. Bovendien is het kenmerkend voor de bouwsector dat er altijd wel één of enkele onverwachte situatie(s) de kop op steken. Als totaalpartner bestaat het team van BK Concept uit vakmannen die enerzijds alle technieken voor hun rekening nemen en anderzijds instaan voor een degelijke en mooie afwerking. “Hoe klein of groot uw (ver)bouwproject ook is, wij kunnen het voor u realiseren.”

Het Bocholtse BK Concept realiseert zowel voor bedrijven als particulieren alle technieken en de afwerking voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Zaakvoerder Kurt Paredis: “Wij leveren het totaalpakket, gaande van de elektriciteitswerken, sanitair, CV en ventilatie tot de chape- en tegelwerken en de gyproc-, pleister- en schilderwerken. Verder zijn we gespecialiseerd in badkamerinrichtingen. Iedereen die ons inschakelt, kan steeds rekenen op een persoonlijke aanpak, waarbij we streng waken over planning én budget.”

Van klein tot grootHet mooiste bewijs dat dat geen loze woorden zijn, zijn de klanten die BK Concept voor meerdere projecten inschakelen. “Wij ambiëren inderdaad om met elke klant een langetermijnrelatie aan te gaan. Daarom zetten we bijvoorbeeld sterk in op onze adviserende rol en een goede service, ook ná de oplevering van een project. Al die troeven maken ons tot de uitgelezen partner voor uw droomproject. Want of het nu gaat om de techniek en afwerking voor één kleine ruimte of het renoveren van een volledig industrieel pand, wij hebben de nodige vakkennis én medewerkers in huis.”

 

BK Concept

Kaulillerweg 68b
3950 Bocholt

Pop-up store
Opitterstraat 9
, 3960 Bree

T. 089 70 00 04

www.bkconcept.be

info@bkconcept.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels