Patrick Hilven

Patrick Hilven

Volstreckt

Als uitsmijter leggen we een Limburgse ondernemer drie volstrekte out-of-the-box vragen voor. Ter inspiratie, lering én vermaak. De ambitieuze buitenschrijnwerkspecialist Winfera wil stap voor stap Vlaanderen veroveren met een no-nonsense aanpak en maximale klantentevredenheid.

1. Belangrijkste moment in je loopbaan? 

Moeilijke vraag, ik beleefde al ontzettend veel topmomenten. Voor mij is de vrijheid en de mogelijkheid om zaken te veranderen en anders te doen, iets wat mij ontzettend veel voldoening geeft. Sinds de dag dat ik na de oprichting van mijn eerste vennootschap bij de notaris buiten kwam, leek het alsof ik veel meer zuurstof binnen kreeg.

2. De ultieme starterstip?

Blijf bescheiden. De hoeveelheid ‘echte’ informatie en hulp die op je afkomt is oneindig. De ‘blazers’ die de wereld eens zullen veranderen kunnen soms diep vallen en moeten dit natuurlijk kost wat kost verbergen voor de buitenwereld. Ik ken weinig verhalen die niet met vallen en opstaan gerealiseerd worden.

3. Welk totaal ander zakelijk idee nog starten? 

De eindklant moet in ieder geval particulier zijn, er moet gevoel in gebracht kunnen worden en ik moet mijn angst voor stilte erin kwijt kunnen. Het moet dus iets intensiefs zijn. Een no-nonsense brasserie met een BBQ-assortiment en mogelijkheid tot beperkte feestjes, of juridisch advies op mensenmaat met een duidelijk tarief zou ik nog overwegen.

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels