Performante IT-oplossingen voor KMO’s
Lieven Boes, Mark Aerts &
Mark Lens

Performante IT-oplossingen voor KMO’s

Bedrijfsprofiel

EuroSys verdeelt IT-oplossingen zoals servers, pc’s, laptops tot cloudoplossingen, printers en telefooncentrales. Vanuit hun businesscenter in Houthalen staan ze dagelijks klaar met hun technisch en commercieel team om klanten te helpen.

“Wij zijn sinds 25 jaar actief op de Vlaamse markt op het vlak van automatisering voor zowel professionele als particuliere computergebruikers. Sinds 1 november 2016 focust EuroSys enkel op bedrijven, overheden en scholen. Particulieren behoren niet langer tot onze doelgroep; zij kunnen terecht bij de Auva-winkels. Wij richten ons op de provincie Limburg en een deel van de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant”, vertellen Chief Enthusiasm Officer Mark Lens en Commercieel Directeur B2B Mark Aerts.

Kernwaarden“Met EuroSys hebben wij een aantal kernwaarden gedefinieerd. Wij kiezen voor ervaring en expertise. Daarnaast is passie voor de job zeer belangrijk. Voorts opteren we voor innovatie en verder staan we voor een open en transparant beleid.”

Focusgebieden voor de toekomst“We hebben vier focusgebieden voor de toekomst. In de eerste plaats betreft dit service/dienstverlening waarbij onze klantentevredenheid centraal staat. Het tweede focusgebied betreft cloudoplossingen, zowel in ons eigen datacenter als bij de klant. Daarnaast is security een voornaam item. We willen enerzijds de netwerken van onze klanten afschermen en anderzijds willen we ook de data van onze klanten en van hun klanten afschermen. We geloven er sterk in dat het ‘internet of things’ heel belangrijk gaat worden voor de business. Door die technologie kunnen wij onze klanten helpen bij hun digitale transformatie.”

De klant staat centraal

“Iedere klant kan een beroep doen op een vaste accountmanager. Hij/zij denkt mee met de klant om de bedrijfsprocessen verder te optimaliseren vanuit een IT-ondersteuning. Daarnaast krijgt elke klant een interne contactpersoon toegewezen die op elk moment kan gebeld worden. Daarbovenop hebben wij nog een webshop ter beschikking waarbij een portfolio wordt samengesteld op maat van de klant. Samen met de klant zetten we een traject uit voor de lange termijn: wat doen jullie vandaag en waar willen jullie naar toe? Onder meer voor  CEO’s, CFO’s en IT-managers organiseren wij workshops.”

Jaarlijkse groei“Wij groeien ieder jaar met 25 procent. Wij kunnen daarbij een beroep doen op 70 ervaren medewerkers zowel in sales als techniek. Wij investeren heel veel in onze mensen, opleidingen maken daarvan een onderdeel uit. Verder is er onze eigen ‘Academy’ waar onze medewerkers trainingen volgen. Wat we doen, willen we immers extreem goed doen,” besluiten Mark Lens en Mark Aerts.

 

Eurosys

Centrum Zuid 1527a
3530 Houthalen
T. 011 60 90 10
F. 011 52 65 82
sales@eurosys.be
www.eurosys.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels