Pioniers in de rechtspraktijk
Gino Baleani & Peter Cafmeyer Advocava

Pioniers in de rechtspraktijk

Advocava

Al jarenlang vormen Gino Baleani en Peter Cafmeyer een sterke tandem bij advocatenkantoor Advocava, dat op een steenworp van het technologiepark Thor gevestigd is. Samen met hun 8 medewerkers kunnen ze op een brede waaier aan rechtsdomeinen een sluitend antwoord bieden.

Het team van Advocava oogt zeer divers. Niet alleen qua specialisaties, maar ook qua cultuur. “We vinden het belangrijk om zowel expertise in meerdere rechtsdomeinen in huis te hebben als verschillende culturen en talen te kennen. Dat maakt dat we naast Nederlands, Engels, Frans en Duits ook perfect zaken in het Italiaans en Turks kunnen afhandelen”, licht Gino toe. Brouwerijcontracten Tot hun specialisaties behoren o.m. het vennootschapsrecht, handels- en economisch recht, bouwzaken en invorderingen. “Bovendien zijn we een gekende partner voor horecazaken”, vult Peter het lijstje aan. “Als auteur van het boekdeel brouwerijcontracten uit de reeks bijzondere overeenkomsten beheersen we immers als geen ander alles wat met brouwerijcontracten te maken heeft. Daarnaast spitsen we ons toe op familierecht, erfrecht en testamenten, verzekeringen, arbeidsgeschillen,…”

De verregaande expertise van Advocava blijkt ook uit de verschillende lacunes in de wetgeving die ze voor het Grondwettelijk Hof gebracht hebben, waardoor o.a. de vaste benoemingen in het onderwijs onder vuur kwamen te liggen. “Een ander voorbeeld is de procedure aangaande de laatste wilde staking op Zaventem die wij opstartten. Daarmee behoren wij tot één van de eersten in België die een class-action of groepsvordering indienden. Realisaties die enkel mogelijk zijn door onze perfectie, kwaliteit en ‘out of the box’ denken.”

 

www.advocava.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels