25 jaar high-tech op maat

bedrijfsprofiel

De broers Jo en Raf Janssen staan volgend jaar 25 jaar aan het roer van JOJO Elektronica. Het bedrijf is niet enkel gekend voor de vakkundig geplaatste inbraakbeveiliging voor woningen en bedrijven maar ook voor automatisering, toegangscontrole, tijdregistratie en telefoonsystemen. 

Jo Janssen was als kleine jongen al geïntrigeerd door de mogelijkheden van elektronica. Wat begon met het repareren van broodroosters groeide uit tot een solide bedrijf dat gespecialiseerd is in beveiliging, camerabewaking, telecom- en internetoplossingen, automatisering, toegangscontrole en tijdregistratie. “Particulieren kennen ons voornamelijk van de inbraakalarmen maar voor bedrijven bieden we een hele rits andere geavanceerde oplossingen. Van camerabewaking met gezichts- en nummerplaatherkenning tot kostenbesparende VOIP-oplossingen en geautomatiseerde tijdregistratiesystemen”, legt Jo Janssen uit. “Wij produceren niets zelf, we testen producten van verschillende betrouwbare fabrikanten om zo de ideale combinatie te maken op maat van de klant.”

Uitmuntende service

Geen enkele woning of bedrijfsgebouw is identiek. JOJO Elektronica weet dat en probeert daarom altijd een passende oplossing te zoeken. “Een bedrijf dat bijvoorbeeld een telefooncentrale bestelt, krijgt geen kant-en-klare toepassing uit de doos. Wij stellen alles op maat van de klant af en leggen nadien haarfijn uit hoe alles werkt. De eerstvolgende maanden blijven we ter beschikking om het systeem kosteloos te finetunen”, zegt Jo Janssen. 

Alleen in Limburg

JOJO Elektronica installeert enkel in Limburg. “We beperken ons werkterrein bewust tot een straal van maximaal 50 à 60 kilometer rond ons bedrijf in Opglabbeek. We willen onze belofte van kwaliteit en persoonlijke service namelijk écht waarmaken. Door in de provincie te blijven, vermijden we tijdverlies in files en zijn we altijd snel ter plaatse.” 

JOJO Elektronica blinkt uit in service. Dat blijkt onder andere uit de specia-
le permanentielijn. “Wij dragen de klant hoog in het vaandel en vinden de dienst na verkoop ontzettend belangrijk. Onze permanentielijn is daarom altijd beschikbaar. Bij storingen of technische nood vertrekken onze monteurs meteen in uw richting. Ja, ook buiten de kantooruren.”

25 jaar ervaring

Volgend jaar viert JOJO Elektronica haar 25-jarig bestaan. “Dat gaat gepaard met een hoogtechnologisch evenement. Onze bestaande klanten zullen tijdig een uitnodiging in de bus vinden om de nieuwste technologieën in primeur te komen bezichtigen.”.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels