Mathieu Kerckhofs Trailers
Mathieu Kerckhofs

Mathieu Kerckhofs Trailers

Robuuste en betrouwbare transportoplossingen

“Sinds vorig jaar bieden wij de Ifor Williams Transporta aan. Deze gesloten aanhangwagen is een robuuste en betrouwbare transportoplossing voor professionele autobedrijven, verhuurbedrijven en oldtimerliefhebbers,” opent Liesbeth Kerckhofs, marketing manager bij Mathieu Kerckhofs Trailers uit Bree. 

Duurzaamheid, sterkte en trekgemak: dat zijn in een notendop de belangrijkste eigenschappen van de Ifor Williams Transporta. Deze autotransporters zijn uitgerust met onderhoudsvriendelijke balk-assen met bladveren waardoor de trailer een uitermate stabiele wegligging krijgt. De zijpanelen uit composiet en het gebogen voorpaneel geven een moderne look aan de trailer. Het gegalvaniseerde stalen chassis en de dissel garanderen een optimale bescherming tegen corrosie. 

Lange levensduur 

“De trailer is in 4 uitvoeringen verkrijgbaar en elk detail draagt bij tot topkwaliteit en een lange, probleemloze levensduur. Daarmee kent hij veel succes. Het is de eerste keer dat wij een dergelijke aanhangwagen in ons assortiment hebben. Wij stonden ermee op het autosalon en de reacties waren lovend. Met de Ifor Williams Transporta vullen wij duidelijk een gat in de markt,” besluit Liesbeth Kerckhofs.

 

Mathieu Kerckhofs Trailers

Herenstraat 41
3960 Bree
T. 089 46 16 52
F. 089 46 67 76
info@iwtrailers.be
www.iwtrailers.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels