Klanten maximaal ontzorgen
Marc Vanstraelen, Pieter Vansynghel Klanten maximaal ontzorgen

Klanten maximaal ontzorgen

Testimonial

Youston, gespecialiseerd in archivering en digitalisering van documenten, heeft een uitgebreide klantenportefeuille van zowel overheden als internationale bedrijven. Het beheert de documenten van meer dan 3.500 kmo’s. Veilige, betrouwbare en kostenverlagende oplossingen lopen als een rode draad doorheen de bedrijfsfilosofie. Om de processen optimaal te garanderen, zocht Youston een betrouwbare partner voor zijn bedrijfsverzekeringen.

“Met Youston archiveren we confidentiële documenten”, vertelt Pieter Vansynghel, CEO van Youston. Het bedrijf met hoofdzetel in Genk beschikt over een digitalisatiecapaciteit van meer dan 400.000 pagina’s per dag en een archiveringscapaciteit van meer dan 100 kilometer, die op de industriële site in Genk uitbreidbaar is tot meer dan 1.500 kilometer archief. Dankzij een eigen oplossing kunnen wij gedigitaliseerde documenten ter beschikking stellen op afroep. Binnen de 60 minuten ‘pompen’ wij de inhoud van de gevraagde documenten in de processen van de klant.”

“Bij Actief Insurances ligt de focus op bedrijfsverzekeringen. Daarnaast bieden wij privéverzekeringen aan voor bedrijfsleiders. Als pur sang verzekeringsmakelaars bieden we geen bank- of beleggingsproducten aan, maar wel alle mogelijke verzekeringsproducten van a tot z”, zegt Marc Vanstraelen, zaakvoerder van Actief Insurances uit Lummen. “Ons kantoor telt zes medewerkers en we zijn actief over gans België. We gaan geen uitdaging uit de weg: hoe specialer de opdracht, hoe liever.”Bij Youston primeert continuïteit. Pieter Vansynghel: “Wij werken immers met confidentiële documenten van onze klanten en daar mag niets mee misgaan. Wij staan hiervoor zelf grotendeels in door screening en door de bescherming en optimalisatie van onze IT-processen. Daarnaast is een veilige bewaking een must. Water en vuur zijn bijvoorbeeld twee van onze vijanden.” Ook voor zijn medewerkers die dagelijks onderweg zijn, wil Youston een goed gevoel en een veilige omgeving creëren waarin ze optimaal kunnen presteren. Omdat allemaal te garanderen is er nood aan een betrouwbare verzekeringspartner.

Preventieve adviezen

Actief Insurances vult zijn taak als verzekeringsmakelaar zeer ruim in. Youston heeft binnenkort nood aan uitbreiding en kan daarbij rekenen op bouwkundige adviezen van Actief Insurances. “Van bij de opmaak van de plannen schakelen wij bouwtechnische experts in die preventief advies geven over de manier waarop de ruimtes verzekeringstechnisch best ingericht worden.” Hoe wordt de samenwerking van de afgelopen zes jaar geëvalueerd? “Ik bel Marc en hoef me geen zorgen meer te maken”, omschrijft Pieter Vansynghel de vertrouwensband met Marc Vanstraelen. “Door onze zakelijke relatie als Limburgse ondernemers konden wij onze netwerken verder uitbreiden. Dat is een niet te onderschatten meerwaarde.”

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels