Interieurinrichting zonder zorgen
Ken Creemers & Gert Vandijck Testimonial - Cr33mers - Geva

Interieurinrichting zonder zorgen

Testimonial - Cr33mers - Geva

Bedrijfsleiders met drukke beroepsactiviteiten hebben vaak geen tijd om zich te focussen op de inrichting van hun privéwoning. Dat was ook het geval voor Gert Vandijck, zaakvoerder van GEVA nv uit Peer. Via Facebook kwam hij in contact met Ken Creemers, zaakvoerder van Interieurinrichting CR33MERS uit Dilsen. Zijn directe aanpak vormde de start voor een geslaagd interieurproject.

Familiebedrijf GEVA nv uit Peer richt zich op loonwerk bij landbouwers. Verder behoren productie en ­verkoop van paardenvoeders tot de activiteiten. Pal naast hun zaak namen Gert Vandijck en zijn echtgenote Leen Daens intrek in de ouderlijke woning van Gert. “Op ons verlanglijstje stond de complete renovatie van de benedenverdieping. We hadden een aantal vage ideeën over de inrichting, maar alles zelf uitzoeken was niet aan ons besteed. We gingen liever in zee met een ervaren partner die ons compleet kon ontzorgen”, blikt Gert Vandijck terug.

Voor Ken Creemers was de opdracht om een droom­interieur te realiseren een nieuwe uitdaging. Met totaalprojecten in nieuwbouw en renovatie mikt hij zowel op de professionele als de particuliere markt. Ken Creemers: “We nemen het ontwerp, de planning en opvolging voor onze rekening en gaan steeds uit van eenzelfde stramien. Dat schept duidelijkheid.”

Goed gevoel

Door zijn diverse referenties waren de opdrachtgevers snel overtuigd van de kwaliteiten van Ken Creemers. “Buiten een aantal praktische ­wensen gaven we Ken carte blanche. Het was voor ons even afwachten hoe dat zou uitpakken, maar al bij zijn eerste ideeën kregen we meteen een goed gevoel”, vertelt Leen Daens.

Ken Creemers licht zijn werkwijze toe. “Klanten opteren ofwel voor een interieurconcept met een 3D-visualisatie, ofwel voor een project van a tot z. Ook dan speelt 3D-visualisatie een belangrijke rol, net zoals de technische uitwerking van het project.” Na de offerte gaat Ken samen met de opdrachtgevers naar een interieurwinkel om kasten, tafels, verlichting, enz. te kiezen. “Wij werken daarvoor samen met Jacobs Interieur uit Bree. Voor de uitvoering van de werken doen we een beroep op vaste aannemers die de planning nauwgezet volgen.”

Gert Vandijck en Leen Daens kijken tevreden terug op de samenwerking met Ken Creemers. “Het eindresultaat heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen! Door niet overhaast te beslissen, maar zorgvuldig alle stappen te volgen, zagen we het project dag na dag groeien in de goede richting. We zijn ontzettend blij met ons nieuwe interieur.”

Nieuw kantoor en winkel

Het gaat hard voor Ken Creemers: sinds de start in 2010 groeide het aantal klanten fors. “Binnenkort breiden wij de zaak uit met een tweede interieurarchitecte en een copywriter. Ook een handelspand met ruimte voor een kantoor en een winkel staat op de planing. Zo zal onze exposure naar klanten alleen maar toenemen”, besluit Ken Creemers.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels