Partners in kwaliteit
Peter jans & Guiliano Bruno Testimonial - C&P Furniture - Group Bruno

Partners in kwaliteit

Testimonial - C&P Furniture - Group Bruno

De kans is groot dat u af en toe tankt of geniet van een smaakvol etentje bij een van de 18 servicestations van Group Bruno of te gast bent in een restaurant van Guiliano Bruno. Het zal u opvallen: iedere vestiging heeft zijn eigen sfeer en beleving. Dat heeft alles te maken met de inrichting en aankleding van het interieur door Dols - C&P Furniture. Hun gezamenlijk verhaal is nog lang niet ten einde want nieuwe projecten staan op stapel.

Met een netwerk van 18 vestigingen in Limburg heeft Group Bruno uit Genk heel wat diensten te bieden. Buiten het verdelen van kwaliteitsbrandstoffen, dragen ze het one-stop-shop-principe hoog in het vaandel. “Want naast het vullen van je tank, kan je als weggebruiker nog vele andere behoeften bij ons vervullen,” vertelt Guiliano Bruno, zaakvoerder van Group Bruno. “Onze servicestations zijn voor iedereen een leuke plek om te genieten van een heerlijke maaltijd of je wagen vol te tanken. Ook voor een wasbeurt of het huren van een bestelwagen ben je er op het juiste adres.” Wat betreft de overige activiteiten van Guiliano: naast het succesvolle restaurantconcept in Maasmechelen Village baat Guiliano nog een gezellige eetgelegenheid uit naast ­bioscoopcomplex Kinepolis in Hasselt.

Dols - C&P Furniture staat al bijna 30 jaar bekend voor een brede waaier aan designmerken en –meubelen. Het ruime aanbod tafels, stoelen en terrasmeubilair maakt van de onderneming een toonaangevende speler in de sector. “Met 25 medewerkers zijn we actief vanuit twee vestigingen: in Zutendaal en Sittard,” vertelt Peter Jans, Managing Director van Dols - C&P Furniture. “Wij focussen op drie doelgroepen: hospitality, healthcare en office. De fusie met het Nederlandse Dols, dat op haar beurt al bijna 70 jaar actief is, zorgt voor extra expertise en ervaring.”

De lat ligt zeer hoog

De samenwerking tussen Dols - C&P Furniture en Group Bruno mondde de afgelopen jaren uit in meerdere projecten. Naast de aankleding van de verschillende Bruno Service ­Stations nam Dols - C&P Furniture ook de aankleding van het hoofdkantoor van de groep voor zijn rekening. “Een verdere samenwerking in toekomstige projecten is zeker mogelijk, zolang de huidige lijn wordt aangehouden,” stelt Guiliano Bruno. “We leggen de lat zeer hoog en voor ieder project stellen wij andere eisen zodat er een maximale beleving is voor onze klanten. Wij werken steeds met producten van hoge kwaliteit. Daarom kiezen we voor partners die daaraan voldoen en die een marktconforme prijs aanrekenen.”

Meerwaarde

Wat is de inbreng van Dols - C&P Furniture in de projecten?Peter Jans: “Wij zitten steeds samen met de architect van een project. Het is onze taak om zijn creatieve ideeën om te zetten in een mooi afgewerkt product.” De meerwaarde van Dols - C&P Furniture vertaalt zich ook in andere services. “Wij denken altijd praktisch mee om tot een zo efficiënt mogelijk resultaat te komen, rekening houdend met het vooropgestelde budget. Maar wij voorzien ook oplossingen op het vlak van logistiek onder meer bij het plaatsen van het meubilair.”

Telkens andere inrichting

Gezelligheid en een stijlvolle sfeer zijn troef in een Bruno Service Station. Guiliano Bruno benadrukt dat ieder project om een nieuwe benadering vraagt. “Bezoekers voelen zich thuis in een warme en gastvrije omgeving. Dols - C&P Furniture helpt ons om dit waar te maken. Met hun jarenlange ervaring zijn ze de ideale partner om ons te ondersteunen in de aankleding van onze foodcorners.”

“Met een team van gepassioneerde vakmensen staan we klaar voor de klant. Een persoonlijke aanpak staat centraal, samen met een flinke dosis vakkennis,” zegt Peter Jans. In de nabije toekomst resulteert dit in nieuwe samenwerkingen met Group Bruno. “Wij zijn een bedrijf in volle groei en er staan steeds projecten op stapel. Gezien onze uitstekende ervaringen zullen wij daarom altijd eerst bij Dols - C&P Furniture aankloppen,” besluit Guiliano Bruno.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels