Hoera het is crisis
Dominique Jacquet & Andy Schuurmans Anadyr

Hoera het is crisis

bedrijfsprofiel

Faillissementen, herstructureringen, hoge belastingen,…  de kranten staan er vol van en als we de media mogen geloven is een bedrijf opstarten in ons land anno 2013 onbegonnen werk.

Toch blijken er in deze moeilijke tijden nog positieve geluiden waar te nemen. Andy Schuurmans, Dominique Jacquet en hun team zijn het levende bewijs dat met de juiste focus en competenties in combinatie met hard werk, nog successen geboekt kunnen worden ongeacht de externe omstandigheden.

Begin 2012 werd Anadyr uit de grond gestampt en vandaag werken ze met 9 mensen aan dit succesverhaal.

Andy Schuurmans en Dominique Jacquet waren jarenlang actief voor de grote namen in de sector. Met deze lange ervaring en vooral een uitgebreid netwerk aan contacten op zak werd besloten om zelf een bedrijf te starten.

De kernactiviteit van Anadyr? Gezinnen, zelfstandigen en vrije beroepers begeleiden in de opbouw en bescherming van hun familiaal patrimonium. “Wij profileren ons als financiële mentors en richten ons in de eerste plaats op diegenen die reeds een vermogen opgebouwd hebben of zij die volop bezig zijn met dit te doen en hierin begeleid wensen te worden door experten”, zegt Dominique Jacquet.

Actieplan

“Om een meerwaarde te kunnen bieden vertrekken we steeds vanuit een inventaris van het familiaal patrimonium”, legt Andy Schuurmans uit. “We brengen de verscheidene vermogenscomponenten in kaart zodat we een duidelijk zicht krijgen op de situatie. Dit laat ons toe een sterkte-zwakte analyse te maken en vormt de basis voor het actieplan dat we bij voorkeur via ons eigen platform en netwerk implementeren. De pistes verschillen per dossier: het aankopen van beleggingsvastgoed, het aanpassen van het huwelijkscontract tot het opstarten van een spaarplan.”

Maatwerk

“Anadyr beschikt over de nodige erkenningen voor de bemiddeling van financiële oplossingen zodat wij de punten in het actieplan ook in eigen beheer kunnen uitvoeren.  Het voordeel van de uitwerking toe te vertrouwen aan ons bedrijf zit hem in de aanwending van onze enorme expertise en kennis van de markt. Bovendien kunnen we de cliënt een persoonlijke opvolging bieden en daarin onderscheiden we ons”, aldus Dominique Jacquet.

Doel

“De vraag naar onze unieke dienstverlening zal de komende jaren bijzonder snel toenemen”,  zegt Andy Schuurmans. “Steeds meer gezinnen zijn zich bewust van het belang van het volgen van een strategie inzake hun financiële beslissingen en wensen zich hierin te laten begeleiden door experten.”

“Wij zullen onze dienstverlening verder perfectioneren en zien de toekomst Europees. Pro actief advies, up-to-date vakkennis, een grondige dossierkennis en een onvoorwaardelijke inzet voor onze cliënten zijn en blijven onze sterkste troeven”.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels