Facturatie, voorraadbeheer en kassasysteem in de cloud
Kristof Moons Bedrijfsprofiel - Onlinefact

Facturatie, voorraadbeheer en kassasysteem in de cloud

Bedrijfsprofiel - Onlinefact

Administratie vervelend? Niet als je een doordacht systeem gebruikt dat altijd en overal werkt. Dankzij Onlinefact heb je één toepassing in de cloud voor je facturatie en voorraadbeheer. Je koppelt het heel eenvoudig met een kassasysteem, je webshop én de software van jouw boekhouder.

Onlinefact is ontstaan uit frustratie. “Als zelfstandige was ik op zoek naar een betaalbare, gebruiksvriendelijke toepassing om mijn facturen te maken en bestellingen op te volgen. Die vond ik niet. Dus heb ik zelf software geschreven. In eerste instantie louter voor eigen gebruik. Toen ik hoorde dat meer ondernemers met dezelfde noden zaten, heb ik Onlinefact gecommercialiseerd. Met succes. Intussen zijn er meer dan 3.500 tevreden gebruikers. Van kleine zelfstandigen tot uit de kluiten gewassen kmo’s”, zegt zaakvoerder Kristof Moons fier. “Niet veel later heb ik de software aangepast zodat die ook gekoppeld kan worden aan een kassasysteem. Jaar na jaar groeide het aantal functionaliteiten, zoals de compatibiliteit met elektronische weegschalen, Bancontact-apparaten en apps zoals Payconiq. Meer en meer klanten koppelen Onlinefact zelfs aan hun webwinkel of ERP-systeem. En we voorzien uiteraard integraties met boekhoudkundige tools zoals Expert/M, WinBooks en Adsolut.”

Betaalbaar en gebruiksvriendelijk)

Onlinefact oogt strak en werkt erg intuïtief. “Een nieuw softwarepakket gebruiken, is in het begin altijd wel een beetje zoeken. We hechten daarom ontzettend veel belang aan persoonlijke service. Zo leren we elke ondernemer de functionaliteiten die hij of zij echt nodig heeft. Remote of bij ons op kantoor. Ook voor eventuele vragen achteraf blijven we bereikbaar. Support is één van onze stokpaardjes”, gaat Kristof Moons verder. “Net zoals de prijs. Die is allesomvattend: updates en support zijn altijd inbegrepen. En onze kassasystemen zijn eveneens erg concurrentieel geprijsd. Die bieden we zowel via verkoop als verhuur aan. Daarom zijn we ook erg gegeerd bij starters. We vermijden met onze verschillende formules zware investeringskosten.”

Blijven groeien

“Uiteraard willen we blijven groeien. Maar wel met behoud van onze persoonlijke service. We merken vandaag dat Onlinefact uitgroeit tot een community van tevreden gebruikers onder elkaar. Daar zijn we heel blij mee”, gaat Kristof Moons verder. “Intussen werken wij achter de schermen verder. Zodat we de markt voor zijn. En snel kunnen schakelen wanneer het nodig is.”

 

Onlinefact
Schootstraat 191
3550 Heusden-Zolder
T. 078 70 02 02
info@onlinefact.be
www.onlinefact.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels