Gedeelde passie & toekomstvisie
Daan Mullens & Nico Mullens Testimonial - Immo Top Invest - MAMU Architects

Gedeelde passie & toekomstvisie

Testimonial - Immo Top Invest - MAMU Architects

Daan Mullens en Nico Mullens vertonen heel wat gelijkenissen: allebei zijn het gepassioneerde ondernemers, allebei durven ze out-of-the-box denken en allebei houden ze van een partijtje kickboksen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hun bedrijven, respectievelijk Immo Top Invest en MAMU Architects, de handen in elkaar slaan. “Samen realiseren we vastgoedprojecten met een meerwaarde”, openen ze.

Immo Top Invest is één van de grootste vastgoedmakelaars in Limburg. Daarnaast ontwikkelt het vastgoedprojecten. MAMU Architects is dan weer een dynamisch team van (interieur)architecten dat zakelijke projecten van A tot Z begeleidt. De kennismaking tussen beide zaakvoerders kwam op een niet-­alledaagse manier tot stand. “We leerden elkaar kennen tijdens het kickboksen”, lachen Daan en Nico die de achternaam Mullens delen, maar geen familie zijn. “Aan de toog raakten we aan de praat en er was meteen een klik. Al snel besloten we samen te werken en daar hebben we nog geen seconde spijt van.”

Out-of-the-box

De match tussen Immo Top Invest en MAMU Architects zit in een gedeelde toekomstvisie. Allebei verkiezen ze creatieve out-of-the-boxprojecten boven eenheidsworst. “Een goed voorbeeld is residentie Riva in Kuringen”, vertelt Daan. “Kortbij het centrum van Hasselt bouwden we daar veertien appartementen met aan de ene kant een prachtig uitzicht over het Albertkanaal en aan de andere kant een uitgestrekt natuurgebied. Door te werken met veel glas, doorzichten, hoge plafonds en terrassen rondom toverde Nico meteen een ontwerp tevoorschijn dat in dat plaatje klopte. Het resultaat? Op één weekend waren alle appartementen verkocht.”

Creativiteit in eenvoud

Ook MAMU Architects haalt veel voldoening uit de samenwerking met Immo Top Invest. “We starten altijd met een projectvisie die een meerwaarde biedt voor de hele omgeving. Bovendien zoeken we creativiteit in eenvoud, durven we in te spelen op nieuwe trends en combineren we prijs-kwaliteit met flexibiliteit. Een partner die daar evenveel waarde aan hecht, kom je niet vaak tegen. Daans uitgebreide expertise over de woningmarkt is bovendien heel inspirerend.”

Levenswijze

Zowel Daan als Nico zijn gepassioneerde ondernemers die al een mooi parcours aflegden. Ze spreken niet over een job, maar over een levenswijze. “Soms whatsappen we in het midden van de nacht als we een goed idee hebben. We vormen zo elkaars klankbord en durven open en eerlijk te communiceren. Allebei gaan we er meer dan honderd procent voor, zodat we oprecht trots zijn op onze projecten. Zo hopen we nog veel hoofdstukken toe te voegen aan dit succesverhaal”, besluiten ze.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels