Vooruitstrevende totaalconcepten
Luc Jansen JOJO Systems

Vooruitstrevende totaalconcepten

JOJO Systems

JOJO Systems uit Oudsbergen is gespecialiseerd in vooruitstrevende beveiligings-, controle- en telecomsystemen. Zowel particulieren, kleine bedrijven en grote ondernemingen behoren tot het klantenbestand. “We bieden totaalconcepten aan waarbij we alle systemen connecteren en integreren. Zo zijn we een vertrouwenspartner voor de klant”, start zaakvoerder Luc Jansen. 

JOJO Systems is al sinds de jaren ’80 een gevestigde waarde in de sector. Luc Jansen zelf is er meer dan een kwarteeuw aan de slag. Bijna vier jaar geleden werd hij zaakvoerder. “De digitale revolutie transformeerde ons bedrijf enorm. Nog elke dag trouwens. Wist je bijvoorbeeld dat we een tijdje geleden maar één IT’er in dienst hadden? En dat dit er vandaag al zes zijn? Met ontwikkelingen als cybersecurity, artificial intelligence, video analytics en intelligente software staat er nog heel wat te gebeuren”, vertelt hij enthousiast.

Camera’s in de cloud

Eén van de innovaties die JOJO Systems recent lanceerde zijn camera’s in de cloud. Via een beveiligde verbinding worden videobeelden doorgestuurd naar de cloud. Zo zijn ze 24 uur per dag te raadplegen via een smartphone of pc. “De aanleiding was een plofkraak waarbij het opnametoestel beschadigd raakte”, aldus Luc. “Maar ook bij brand kan dit gebeuren. Of wanneer inbrekers het toestel gewoon meenemen. Deze cloudoplossing is dus een extra beveiliging en zorgt dat er nooit belangrijke fragmenten verloren gaan”.

Online afspraken

Naast innoveren, steekt JOJO Systems heel wat moeite in een topservice voor haar klanten. Dat start met een correcte en strakke planning. “Onze installateurs zijn uitgerust met iPads en de wagens beschikken over track and trace-systemen. Sinds kort gebruiken we zelfs online agenda’s. Met een gepersonaliseerde link boeken klanten nu zelf een afspraak in voor hun jaarlijks onderhoud. Geen overbodig heen en weer getelefoneer, maar snel, efficiënt en flexibel. Daar gaan we voor”, geeft Luc mee. 

Groeiende niche

JOJO Systems verenigt verschillende expertises onder één dak. Zo kan je er ook terecht voor toegangscontrole en slagbomen. Een groeiende niche. “Zeker op plaatsen waar weinig parkeermogelijkheid is, durven mensen zich weleens op privé-inritten of bedrijfsterreinen parkeren’, legt Luc uit. “Bovendien werken we alleen in Limburg. Hierdoor spelen we kort op de bal bij technische problemen. Als je voor 14 uur belt, is het probleem diezelfde dag meestal al opgelost.” 

JOJO Systems

Weg naar Zwartberg 214
3660 Oudsbergen

T. 089 85 86 87

luc.jansen@jojo.be 
www.jojo.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels