HR-expert voor ondernemers & kmo’s
Hilde Lipkens

HR-expert voor ondernemers & kmo’s

Covali

“Zelfstandigen, groeibedrijven, familiebedrijven: vaak zie ik dat groei en verdere professionalisering uitdagingen met zich meebrengen op het vlak van personeelsbeleid. Dat is logisch, HR is immers cruciaal voor het succes van een onderneming. Als arbeids- en organisatiepsychologe deed ik in 1993 mijn intrede in de HR-wereld. Sindsdien begeleidde ik tal van projecten die de slagkracht van organisaties en hun menselijk kapitaal versterken”, schiet Hilde uit de startblokken.

Gelukkige werknemersOf het nu gaat over de eerste aanwerving, groei of professionalisering, Covali neemt alle stappen van het HR-proces voor haar rekening. Daarnaast focust het op de werknemer zelf. “Een gelukkige werknemer is een goede werknemer. Hen coachen en op een mensgerichte manier helpen groeien, is de uitdaging”, aldus Hilde.

PartnershipCovali mikt op langdurige partnerships met haar klanten. Bovendien omringt Hilde zich met andere experts. “Op die manier kunnen we een allround aanbod brengen. Gecombineerd met een ‘down-to-earth’ en ‘hands-on’ mentaliteit hoop ik heel wat bedrijven te helpen”, besluit ze.

Covali

Reigerstraat 32
3670 Oudsbergen
M. 0475 60 09 78
hilde.lipkens@covali.be
www.covali.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels