Nóg meer in de cloud
Kris Nijs, Werner Jans AppSys ICT Group

Nóg meer in de cloud

AppSys ICT Group

AppSys is een allround ICT-partner voor zelfstandigen, kmo’s, vzw’s en grote bedrijven. Het bedrijf uit Houthalen geeft deskundig advies aan starters en groeiers, levert betrouwbare (multi)clouddiensten, bouwt fraaie websites en is expert inzake beveiliging, netwerkbeheer en outsourcing. Door de ­diepgaande kennis hanteert AppSys een ‘no cure, no pay’-formule.

Belangrijke ontwikkelingen

“We zien vandaag dat meer en meer klanten verschillende cloudoplossingen door elkaar gebruiken. Ze zijn bijvoorbeeld heel tevreden over Microsoft Azure maar vinden het te duur om ook hun back-ups of telefonie bij die partner te leggen”, zegt Werner Jans van AppSys. “In de toekomst zullen multi­cloudoplossingen daarom alsmaar populairder worden. Het is onze taak om dat voor de eindgebruiker onzichtbaar te maken door slimme koppelingen achter de schermen te maken. Zodat hij of zij niet ziet dat het bedrijf diverse cloudoplossingen gebruikt. Uiteraard is ook de connectiviteit heel belangrijk. Je medewerker wil overal en altijd toegang, ongeacht het toestel dat hij gebruikt.”

Limburgse kmo’s

“Multicloudoplossingen maken het – mits de juiste koppelingen – voor de eindgebruiker gemakkelijker. Bovendien kun je zo als bedrijf kosten besparen en behoud je toch één aanspreekpunt. Het betekent natuurlijk ook dat beveiliging ontzettend belangrijk blijft. Je wilt immers niet dat iemand die het bedrijf verlaat nog altijd toegang heeft tot je ERP-pakket. ‘Two factor’-­authenticatie – bijvoorbeeld via sms – zal daarom alleen maar populairder worden. Dat beveiligt beter zonder de gebruikers te ergeren. Neem daar nog een ICT-partner bij die alles 24/7 beheert en monitort en je weet dat je veilig zit. Grotere bedrijven hebben dat al door, kleinere ondernemingen grijpen helaas nog te vaak pas in na een incident.”

ICT-partner

“Uiteraard is het belangrijk dat je een partner kiest die ­gedegen oplossingen aanbiedt. Een partner waar je met al je vragen terecht kunt en die met je bedrijf meedenkt en groeit in deze snel evoluerende ICT wereld.”

AppSys ICT Group

Houthalen-Helchteren
Grote Baan 19/1
3530 Houthalen-Helchteren

Eindhoven
Hurksestraat 43
5652 AH Eindhoven (NL)

T. 011 96 05 50
info@appsysictgroup.com
www.appsysictgroup.com

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels