Gemoedsrust
Lieze Geebelen & Stijn Brepoels Testimonial

Gemoedsrust

Testimonial - Lieze Geebelen & Stijn Brepoels

Ruim twee jaar geleden ging Stijn Brepoels als +1 naar de office warming van Proactify in Godsheide. Intussen zijn Lieze Geebelen en Stijn Brepoels klanten van elkaar. Proactify schreef de groeistrategie van Group Brepoels uit. En Stijn Brepoels installeerde in het pas gerenoveerde kantoor van Proactify een gebruiksvriendelijk alarmsysteem, inclusief camerabewaking. Lieze Geebelen blikt tevreden terug.

“Het klikte meteen met Stijn. Dat vind ik belangrijk”, steekt Lieze Geebelen van wal. “Omdat ik zeker wou zijn dat het pand waar Proactify in gevestigd is op de juiste manier beveiligd zou worden, besloot ik een offerte op te vragen. Stijn kwam samen met een collega kijken. Het was geen typisch verkoops­praatje. Ze kwamen meteen met een aanpak en concrete oplossingen. Dat vond ik een plus.”

Bekabeld is stabieler

Het kantoorgebouw uit 1969 was volledig gerenoveerd toen Stijn Brepoels arriveerde. “Dat maakt het natuurlijk moeilijker om bekabeld te werken. Toch raadde ik Lieze aan om voor een systeem mét kabels te werken. Dat is namelijk veel stabieler dan een draadloze variant”, legt Stijn Brepoels uit. “Bovendien is de levensduur van een bekabeld systeem ook hoger. En bij Group Brepoels streven we nu eenmaal naar de beste kwaliteit.”

Esthetiek is ook belangrijk

Lieze Geebelen vroeg meerdere offertes op. Het deskundig advies en de onderbouwde aanpak gaven de doorslag om voor Group Brepoels te kiezen. “Stijn liet vanaf het allereerste moment weten dat hij geen kabelgootjes op de muren zou plaatsen. Alles werd netjes weggewerkt in de valse plafonds en gyprocwanden. Dat was niet evident, maar esthetiek is nu eenmaal ook belangrijk.”

Gebruiksvriendelijk

Zodra de installatie voltooid was, kreeg Lieze deskundige uitleg. “Het alarmsysteem werkt met een gebruiksvriendelijke app”, legt de zaakvoerster van Proactify uit. “Ik kan het systeem vanop afstand bedienen. Codes aanmaken of verwijderen is bijvoorbeeld heel eenvoudig. En als er iets gebeurt, krijg ik meteen een notificatie. Bovendien is er support de klok rond. Dat geeft een veilig gevoel. Om alles up-and-running te houden, heb ik ook een onderhoudscontract afgesloten. Group Brepoels contacteert me proactief. Vervolgens komt er een technieker om alles na te kijken, updates uit te voeren en de batterijen te vervangen.”

Slimme camera

“Lieze koos bewust voor inbraakbeveiliging met een camerabewakingssysteem als uitbreiding”, legt Stijn Brepoels uit. “We merken dat de vraag naar die camera’s fors stijgt. Onder andere omdat je ze vanop afstand kunt bekijken. Het laat je bijvoorbeeld toe om de parking in de gaten te houden. Dat is in het geval van Proactify erg handig omdat ze met poolwagens werken. Ik denk dat het een nieuwe trend wordt en dat gewone alarmsystemen stilaan plaats moeten maken voor intelligente camerabewaking.”

Fijne samenwerking

Lieze Geebelen is een tevreden klant. “Het is fijn om zaken te doen met Stijn. Hij bekijkt het grotere geheel en volgt de trends in de sector op de voet. Dat geeft vertrouwen. Mijn mama heeft intussen ook een alarmsysteem via Group Brepoels. Ik zou haar nooit iemand aanraden als ik zelf niet tevreden was van de dienstverlening.”

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels