Waarom kiezen voor een interieur op maat?
Stef Roets Stef Roets

Waarom kiezen voor een interieur op maat?

Vraag & Antwoord - Stef Roets

Een prachtige keuken die perfect past bij jouw levensstijl en de rest van je woning, of een kantoormeubel dat de beschikbare ruimte optimaal benut. Klinkt je dat als muziek in de oren? Dan is een interieur op maat zeker iets voor jou! Bovendien heeft maatwerk tal van extra voordelen..

Of het nu gaat om een zakelijk of privé-project: een stijlvol en comfortabel interieur is altijd een enorm pluspunt. Het is namelijk de eerste indruk die een bezoeker krijgt én zelf vertoef je ook het liefst in een zo mooi mogelijke omgeving. 

Wanneer je kiest voor een nieuw interieur heb je verschillende opties. Je kan gaan voor een standaarduitvoering, voor een modulesysteem of een volledig op maat gemaakt interieur. Uiteraard brengt elke keuze voor- en nadelen met zich mee. Waarom je dan toch best kiest voor maatwerk? 

Complete creatieve vrijheid

Een onzichtbare deur, extra diepe kasten of specifieke afmetingen? Alles is mogelijk met maatwerk. Door de veelzijdigheid van hout, zeker in combinatie met steen en metaal, beschik je over een oneindig aantal creatieve mogelijkheden. Een goede begeleiding, eventueel door een interieurarchitect onder de arm te nemen, vormt hierbij een grote meerwaarde. Hij of zij ondersteunt je bij de keuze van het soort materiaal, de stijl en afwerking.

Optimaal ruimtegebruik

Door voor maatwerk te kiezen, verlies je geen kostbare ruimte. Een badkamer wordt bijvoorbeeld zo gebouwd dat hij perfect in de voorziene kamer past, hoe groot of klein die ook is. Bovendien is maatwerk de perfecte oplossing voor schuine muren of andere obstakels die zich in je ruimte bevinden. Daar kan je eenvoudig rondom werken, zonder dat je lege hoeken of uitstekende kanten overhoudt. 

Kwaliteit & service 

Ten slotte staat een interieur op maat garant voor de beste kwaliteit en een superieure afwerking. Denk bijvoorbeeld aan een keukeneiland in marmer, badafkasting in keramiek of houten trap met staalelementen. Een ander voordeel is de bijhorende service. Wij bezorgen onze klanten steeds een handige map met onderhoudsinstructies en alle handleidingen. En we komen enkele maanden na de plaatsing langs voor een controle van de (keuken)toestellen, voor extra kitwerk en voor een gedetailleerde afregeling.

Uiteraard plakt er op maatwerk een duurder prijskaartje dan een standaard- of moduleoplossing. Maar alle bovenstaande voordelen samen garanderen een langere levensduur. En dus is het de investering meer dan waard!

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels