Een duurzame relatie met elkaar opbouwen
Georges Schildermans
& Johan Lenaerts
A.I. Electro Technics -
Vanhout

Een duurzame relatie met elkaar opbouwen

Testimonial - A.I. Electro Technics - Vanhout

www.electro-technics.be
www.vanhout.be

Een goed budget, duidelijke afspraken, kortom een vlotte samenwerking”, zo vat Johan Lenaerts, projectdirecteur bij bouwonderneming Vanhout de samenwerking met A.I. Electro Technics uit Tessenderlo samen. Het team van zaakvoerder Georges Schildermans voerde alle elektriciteitswerken uit van de 31 appartementen die Vanhout in Mol bouwde.

80% van de opdrachten zijn elektriciteitswerken in nieuwbouwappartementen. Op dit moment is dat dus de corebusiness van A.I. Electro Technics. “Maar dat kan gemakkelijk evolueren”, legt zaakvoeder Georges Schildermans uit. “Wij ­deinen mee op de economische golven. Stijgt de bouw van kantoorgebouwen of magazijnen opnieuw, dan veranderen wij mee. We hebben in eigen huis kennis van het hele elektriciteitsgamma: van hoogspanning over laadpalen tot databekabeling.”

 Alle elektriciteitswerken

Ultrium, bouwheer van de 31 appartementen in Mol, werkte al eerder samen met A.I. Electro Technics en bracht hen succesvol in contact met bouwbedrijf Vanhout. De firma uit Tessenderlo voerde daarop de elektriciteitswerken uit voor het Molse project. “We hebben alle werken uitgevoerd die met elektriciteit te maken hadden. Tot de zonnepanelen toe,” verduidelijkt Georges Schildermans. 

Service voor budget 

“Het budget is een belangrijk onderdeel”, legt Johan Lenaerts uit. “Maar we moeten vooral kunnen rekenen op onze onderaannemers. Timing is daarbij van erg groot belang. Een maand uitstel van oplevering kost veel geld. A.I. Electro Technics kwam de gemaakte afspraken na en rondde de werken af binnen de vooropgestelde termijn. Zo zijn wij ook op schema kunnen blijven. Zodoende leverden we eind januari de appartementen op. Dát is een goede en efficiënte samenwerking.” 

“COVID-19 heeft weinig gevolgen voor ons gehad. Het is zaak om goed voorbereid te zijn op de werken en de nodige materialen tijdig te bestellen bij betrouwbare groothandelaars”, aldus Georges Schildermans. Ook voor hem speelt de prijs uiteraard een rol, maar service is minstens even belangrijk. “Het heeft weinig nut om enkel naar de prijs te kijken en materiaal uit China te willen dat moeilijk leverbaar is.”

Nieuwe samenwerkingen 

Beide partijen kijken uitermate positief terug op het afgelegde traject. Zo positief dat er al nieuwe samenwerkingen uit zijn voortgevloeid. Georges Schildermans: “Het is niet meer dan normaal dat zo’n fijne samenwerking leidt tot een nieuwe.” Ook Johan Lenaerts blikt alvast vooruit. “Uiteraard is het onze bedoeling om een duurzaam partnership op te bouwen met Georges en zijn team. We nemen hem graag op in onze poule van trouwe leveranciers waar we eerst naar kijken voor eventuele samenwerkingen.”

A.I. Electro Technics

Vanhout

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels