Kleur je interieur
Mikal Vielvoije M-Painting

Kleur je interieur

bedrijfsprofiel

Na veertien jaar praktijkervaring als schilder, ging Mikal Vielvoije aan de slag bij de Duitse verffabrikant Caparol. Daar volgde hij diverse technische opleidingen en spijkerde hij zijn productkennis bij. De stap naar een eigen zaak was een logisch gevolg en zo richtte Mikal in 2011 M-Painting op.

Of het nu om binnen- of buitenschilderwerk gaat, M-painting streeft bij elk werk een hoge kwaliteit na. “Als zaakvoerder sta ik mee op de werf. Daarnaast heb ik dankzij mijn achtergrond elk technisch aspect perfect onder de knie, zowel qua producten als qua uitvoering. Onze klanten kunnen dus op hun beide oren slapen: planningen worden altijd stipt gevolgd, we leveren proper en verzorgd werk en we gebruiken enkel kwalitatieve producten, aangepast aan de ondergrond en het materiaal”, benadrukt Mikal.

Gratis kleuradviseur 

Wie dat wenst, kan beroep doen op een kleuradviseur. Mikal: “Dat is een gratis service die wij aan onze klanten aanbieden. De kleuradviseur komt ter plaatse langs om samen de juiste kleuren en kleurcombinaties te kiezen. Niet alleen de ruimte en het meubilair spelen een rol, je moet ook rekening houden met de lichtinval en de gewenste sfeer.” Om het interieurverhaal compleet te maken, kan je bij M-Painting ook terecht voor raamdecoratie zoals vouwgordijnen en jaloezieën. “Daarnaast voeren we kleine werken uit, denk maar aan het plaatsen van een gyproc wand of zachte vloerbekleding. Maar de klemtoon ligt wel op het schilder- en behangwerk”, zegt Mikal.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels