Wat is het nut van een reisverzekering via de makelaar?
Marc Vanstraelen Actief Insurances

Wat is het nut van een reisverzekering via de makelaar?

Vraag & Antwoord - Actief Insurances

Nu niet-essentiële reizen opnieuw toegestaan zijn, is het zaak om ook je reisverzekering even onder de loep te nemen. Heel wat eigenaars van een kredietkaart zijn min of meer gedekt, al zijn de voorwaarden daar niet altijd even duidelijk. Anderen nemen een dure, bijkomende verzekering wanneer ze hun reis boeken. Wil je een polis op maat van jouw reisbehoeften? Dan is een globale reisverzekering via de makelaar het ideale alternatief.

Een globale reisverzekering dekt alles. Gedurende een volledig jaar. Of je nu privé of voor het werk reist. Van citytrip of korte businessreis tot de zomervakantie met je partner of gezin. Het grootste voordeel: je weet exact waarvoor je gedekt bent. Je makelaar legt het immers haarfijn uit. Dat is niet altijd het geval bij een standaardpolis die bij je kredietkaart zit. 

Degelijke waarborgen

Nog een troef: je bent er bij een globale reisverzekering zeker van dat je een degelijke waarborg krijgt. Wat de dekking betreft gaan we trouwens heel ver. Dat gaat van een ongeval of ziekte op reis, een eventuele annulering en een repatriëring tot bagageverlies- of schade, personenbijstand, bijstandsverlening voor je woning wanneer jij er niet bent enzovoort. En de tarieven vallen erg goed mee. Je volledig gezin verzekeren kan al vanaf 350 euro. Dat is minder dan 1 euro per dag!

Oplossing op maat

Maatwerk is dagelijkse kost voor Actief Insurances. Of het nu om bedrijfsverzekeringen, persoonlijke polissen of een globale reisverzekering gaat. Bovendien mag je er zeker van zijn dat je bij een eventueel schadegeval snel en correct bijgestaan wordt. Op een persoonlijke manier. Niet door een anonieme medewerker uit een of ander callcenter. Dat geeft gemoedsrust! 

Deze expertise werd aangeboden door Actief Insurances

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels