STV Sloten in twee woorden? Dynamisch en betrouwbaar
Martijn Geerits
& Tom Vanhemel
Toplas - STV Sloten

STV Sloten in twee woorden? Dynamisch en betrouwbaar

Testimonial - Toplas - STV Sloten

Soms klikt het gewoon. En weet je van bij het eerste contact dat de samenwerking goed komt. Dat ervaarden Toplas en STV Sloten. Toplas, een Brees bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking, was namelijk op zoek naar een partner voor de automatisering van de deuren in hun bedrijf en vond die in STV Sloten uit Oudsbergen. Jaren later werken ze nog altijd met veel plezier samen.

“Eén van onze medewerkers stelde me STV Sloten voor. Zij had over hen veel goeds gehoord”, zegt Martijn Geerits, bestuurslid bij Toplas. “Na een eerste gesprek was ik al snel overtuigd van de kwaliteiten van het bedrijf, zowel wat uitvoering als service betreft. Dus gingen we samen in zee.”

Meer veiligheid

In eerste instantie bracht STV Sloten dus de toegangscontrole van de deuren in orde. Eén jaar later vroeg Toplas hen opnieuw om hulp, ditmaal om de automatisering en toegangscontrole van de schuifpoorten te regelen. “We wilden graag meer controle over wie wanneer toegang kreeg tot de terreinen. Door de aanpassingen die Tom en zijn team bij ons deden, is de veiligheid aanzienlijk verhoogd. En dat op een gebruiksvriendelijke manier. Want alles kan vanop afstand beheerd worden. Bezoekers komen nu enkel op het tijdstip en de plek die wij willen”, zegt Martijn Geerits.

“We installeerden een systeem van het merk Salto, een intelligente en cloud-based oplossing voor de toegangscontrole van bedrijven”, verduidelijkt Tom Vanhemel, zaakvoerder van STV Sloten. “En voor de poortautomatisatie werkten we met Tousek, ook een hoogwaardig merk.”

Liever lokaal en laagdrempelig

Belangrijk voor Martijn was de nauwe klantenrelatie. Voor Toplas liever geen reuzefirma als beveiligingspartner. “Ik hou niet van die afstandelijkheid. Als je naar een megabedrijf belt met een vraag, moet je vaak langs meerdere personen om degene te bereiken die effectief de werken uitvoert. Met lange wachttijden of werven die stilliggen tot gevolg. Bij STV Sloten is dat gelukkig anders. Tom is vlot te bereiken en reageert snel. Hij kan natuurlijk niet álles zelf doen, maar weet wel perfect een antwoord te geven op elke vraag. Of het nu over de technieken of de administratie gaat. Die handson aanpak bevalt me wel. Want dat is precies hoe ik tegenover mijn eigen klanten wil staan.”

“Ik probeer altijd zelf de installatie op te volgen zodat ik van alles op de hoogte ben”, legt Tom Vanhemel uit. “Mijn klanten moeten voelen dat ik er ben en dat ik weet waarover ik spreek. De samenwerking met Martijn verloopt trouwens zo aangenaam dat wijzelf ook af en toe op Toplas rekenen voor plooi- en snijwerk. We zijn beide jong en ambitieus en hebben een duidelijke visie. Ik hoop dat we nog geregeld de handen in elkaar slaan!”

Toplas
www.toplas.be
STV Sloten
www.stvsloten.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels