Blik op oneindig, oog voor de toekomst
Joost Jacobs
& Kris Vanhoyland
Jacobs Koel- en
Klimaattechniek - UNIQ
Wonen

Blik op oneindig, oog voor de toekomst

Testimonial - Jacobs Koel- en Klimaattechniek - UNIQ Wonen

Dat het Rotemse nieuwbouwproject Beaumase in een mum van tijd was uitverkocht, hoeft niet te verbazen. Elke wooneenheid is een toonbeeld van luxe en comfort. Dat zie je vanaf de buitenkant, maar voel je ook binnenin. UNIQ Wonen koos voor een high-end klimatisatiesysteem van Jacobs Koel- en Klimaattechniek uit Neeroeteren. Een zorgeloze samenwerking voor een duurzame toekomst. En omgekeerd.

Joost Jacobs: “Comfortabel wonen wordt steeds belangrijker. En licht speelt daarin een cruciale rol. Grote raampartijen brengen een stukje natuur in huis en zorgen zo voor een positieve mindset. Vroeger stond veel glas vaak synoniem voor tropische temperaturen en slapeloze nachten. Maar dankzij onze lucht/lucht-warmtepompsystemen is die tijd definitief voorbij. Omdat UNIQ Wonen met het Beaumase-project voluit de duurzaamheidskaart trok, was dat ook hier de beste oplossing. De bewoners koelen en verwarmen hun woonkamer en slaapvertrekken met energie uit de lucht. Hierdoor genieten ze het hele jaar door van een constante temperatuur. Makkelijk, stil en goedkoop.”

Duurzaamheid en energie-efficiëntie

Kris Vanhoyland: “Met UNIQ Wonen gaan we altijd voor dat tikkeltje extra. Beaumase in Rotem is daar een goed voorbeeld van. De twaalf appartementen en twee penthouses bieden een eindeloos zicht op de omliggende natuur. De open leefruimten, royale terrassen en immense ramen garanderen een overvloed aan lucht en licht. Dit is wonen zoals het bedoeld is. Met veel oog voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het volledige project is gebouwd volgens de meest actuele BEN-normen. Gevolg: nauwelijks verbruikskosten en geen onroerende voorheffing. Met dank aan de technische expertise van Jacobs Koel- en Klimaattechniek.”

Ontzorging

Joost Jacobs: “We werkten alle apparatuur en leidingen netjes weg in het interieur. Vooraf lieten we een nauwkeurige studie uitvoeren om de meest essentiële elementen voor maximaal wooncomfort te detecteren. In combinatie met een marktconforme en onderbouwde offerte bespaarde dat in die eerste fase heel wat nodeloze heen-en-weercommunicatie.” 

Kris Vanhoyland: “En zo konden wij ons 100% focussen op ónze business. Die ontzorging typeert Joost ook als persoon. Hij is oprecht begaan met de projecten die hij vastpakt. Zijn jonge ondernemerszin en passie voor het vak voel je als klant enorm. De beperkte afstand tot het project maakte alles bovendien een stuk efficiënter. Bij UNIQ Wonen dragen we die lokale verankering hoog in het vaandel en kiezen we onze partners steevast op basis van de projectregio. Zo kwamen we trouwens ook bij aannemer Concept Building uit Dilsen-Stokkem terecht. En net als bij Joost bleek dat de juiste keuze. Eén ding is zeker: we’ll meet again!” 

Jacobs Koel- en Klimaattechniek
www.jacobskoeltechnieken.com
UNIQ Wonen
www.uniqwonen.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels