Uitblinkers in reiniging

bedrijfsprofiel

IntoClean is een allround onderhoudsbedrijf met een persoonlijke aanpak dat niet alleen algemene schoonmaakdiensten aanbiedt, maar dat ook over de nodige expertise beschikt voor de reiniging van gebouwen na een brand, opleveringskuis en industrieel onderhoud. Verder kan het dankzij zijn polyvalent team bijkomende schrijnwerkerij, schilder- en elektriciteitswerken uitvoeren zodat een gebouw verkoops- of verhuurklaar is. 

Zaakvoerder Fabrizio Palumbo deed ruim twintig jaar ervaring op in de interieurbouw, zijn materialenkennis is dus uitmuntend. “Ik weet exact hoe en met welk product je elk materiaal moet reinigen om tot het beste resultaat te komen. Bovendien is ons team nauwkeurig samengesteld met vakbekwame, polyvalente medewerkers die niet alleen uitblinken in onderhoud, maar ook verstand hebben van schrijnwerk, schilderen en elektriciteit.”

Het dienstenpakket is daardoor allesomvattend. Zo reinigt IntoClean bij een brand de te redden delen en demonteert het op aanvraag de rest. Maar het stelt ook het dossier op voor de verzekeringsmakelaars en experts. Verder is het bedrijf gespecialiseerd in het verkoops- of verhuurklaar maken van woningen. “Tussen twee huurders reinigen wij de onderkomen gebouwen en herstellen we de opgelopen schade. Daarnaast voert ons onderhoudsteam klusjes uit zoals het verhelpen van schurende deuren of het vervangen van een defecte lamp.”

Het bedrijf is ook actief in industrieel onderhoud: ze vervangen filters en reinigen opslagplaatsen, luchtkanalen, ovens en dakgoten. Verder reinigen en inspecteren ze platte daken, waarna ze een dossier opstellen voor de klant. 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels