Premium tegelaanbod
Kristof Vangeneugden Dijkstra BVBA

Premium tegelaanbod

bedrijfsprofiel

In de bouwsector draait het vaak rond 3D. Kristof Vangeneugden voegt daar echter een vierde dimensie aan toe: tijd. “Bij 4D tegels nemen we de tijd voor architecten en aannemers om samen de beste oplossing te vinden.” Grote bedrijven weten dat te appreciëren en zijn er kind aan huis.

4D tegels verdeelt slechts acht tegelmerken: twee Spaanse, vijf Italiaanse en één werfmerk. “We hebben er bewust voor gekozen om het merkenaanbod beperkt te houden”, licht Kristof toe. “De merken die wij verdelen, onderscheiden zich door hun kwalitatief en esthetisch hoog niveau. Ze verruimen trouwens hun gamma voortdurend, zonder duurzaamheid en design uit het oog te verliezen. Architecten en aannemers kunnen met ons tegelaanbod perfect hun eigen stempel drukken op elk ontwerp. Bovendien vind je merken als Porcelanosa, Casalgrande en Mosa niet op elke hoek van de straat. Wij zijn een relatief grote verdeler bij al die merken. Voor de klant uit zich dat in scherpere prijzen.”

Gerenommeerd

Werken met een beperkt aantal gerenommeerde merken brengt nog meer voordelen met zich mee. Kristof: “Al onze medewerkers kennen de merken door en door en beschikken dus over een grondige productkennis. Onze klanten weten dat we daarnaast actief met hen meedenken. We geven dus niet louter technisch advies. En ze weten dat ze ook ’s avonds of in het weekend welkom zijn bij ons.” .

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels