350 bouwspecialisten onder één dak
Nadia Jansen Jansen Real Estate

350 bouwspecialisten onder één dak

bedrijfsprofiel

Ruwbouw, afwerking én alle technieken. Building Group Jansen realiseert prestigieuze bouwprojecten voor verschillende sectoren in het hele land. “En wat we doen, doen we met kennis van zaken”, zegt CEO Nadia Jansen. De groep bestaat uit acht aparte bedrijven, met elk hun eigen specifieke specialisatie: cleanrooms, verplaatsbare wanden, verhoogde vloeren, isolatie,.. “Een immense troef, want voor elk bouwproject kunnen we de knowhow en ervaring van echte specialisten inschakelen.”

Innovatief

Innovatie zit diep verweven in het DNA van het bedrijf. “Onze R&D-afdeling gaat voortdurend op zoek naar vernieuwende bouwoplossingen met energiebesparende technologieën. Innovatieve isolatie- en klimaattechnieken, geavanceerde producten met een meerwaarde,… We willen dé referentie zijn voor vernieuwing in de bouwsector.” Met hun – in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde – klimaatplafonds en –eilanden zorgde de Limburgse bouwgroep recent nog voor een primeur op de Belgische markt. “We ontwikkelden een systeem dat klimatisatie, ventilatie, verlichting en domotica naadloos in één product integreert. De voordelen zijn immens.” 

Test het zelf

Geïnteresseerden hoeven Nadia Jansen niet op haar woord te geloven. Binnenkort kunnen ze in het nieuwe energiezuinige kantoorgebouw van Building Group Jansen zelf de proef op de som nemen. “We willen dat onze klanten zelf aan den lijve kunnen ervaren wat dit systeem voor hen kan betekenen op het gebied van comfort, energievriendelijkheid en akoestiek. Daarom richten we in ons nieuwe gebouw in Zonhoven verschillende vergaderzalen en seminarieruimtes in die iedereen kan huren.”

Oog voor detail

De producten van Building Group Jansen vallen niet alleen op door hun technische excellentie. Ook het knappe design inspireert. “Strak, eenvoudig, warm of luxueus? Iedere klant kan de ‘look ’n feel’ van onze producten aanpassen aan zijn of haar persoonlijke smaak. De klant bepaalt ook zelf welke extra’s hij wil toevoegen. ‘The sky is the limit’.”

Dorp in de stad

Dat ultieme wooncomfort en oog voor detail typeert ook andere projecten van de Limburgse bouwgroep. “Het project oHase – de 78 nieuwe woningen en appartementen die Jansen Development en de Building Group samen bouwen aan het Albertkanaal in Hasselt – bewijst dat de juiste uitstraling en afwerking voor ons belangrijker is dan het opportunistisch benutten van het maximale bouwvolume. Aan dat project is immens veel studiewerk voorafgegaan, maar het eindresultaat is verbluffend. De bewoners van oHase zullen zich – in het midden van de stad - in een oase van rust en groen wanen.”

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels