Perfect verfwerk
Mikal Vielvoije & Bart Chijsens M-Painting

Perfect verfwerk

bedrijfsprofiel

Ghijsens Hifi, de sound and vision concept store in het centrum van Hasselt, koos na de volledige renovatie van haar pand voor M-Painting uit Wellen. ”En daar hebben we geen seconde spijt van gehad”, zegt Bart Ghijsens. ”Mikal kent zijn vak. Zowel de schilder- als behangwerken zijn perfect uitgevoerd.”

Mikal Vielvoije stampte zo’n vier jaar geleden M-Painting uit de grond. Inmiddels heeft hij drie mensen in dienst en voert hij zowel bij particulieren als ondernemers schilder- en behangwerken uit. Vloerbekleding en raamdecoratie behoren eveneens tot zijn takenpakket. Eén van de mooie referenties is Ghijsens Hifi uit Hasselt. Ik was onmiddellijk overtuigd van zijn professionalisme”, zegt Bart Ghijsens. Hij kwam zijn gedetailleerde offerte persoonlijk toelichten. Zodra we een akkoord hadden, hield Mikal zich ook netjes aan de deadline en het budget.”

Akoestische verf

De architect van Ghijsens Hifi gaf een voorzet voor de kleurencombinaties van de vernieuwde winkel, M-Painting zorgde voor de perfecte uitvoering. “We hebben onder andere gewerkt met robuust patentbehang van Arte”, zegt Mikal Vielvoije. “En om de akoestiek op de eerste verdieping perfect tot zijn recht te laten komen, hebben we de gewelfde plafonds afgewerkt met een zogenoemde open-poriën-verf.”

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels