Alles voor uw gemoedsrust

bedrijfsprofiel

Inbrekers worden steeds slimmer. Beveiligingstechnologie gelukkig ook. En daarin is proSecurity uit Hasselt gespecialiseerd. Het bedrijf biedt hoogtechnologische beveiligingssystemen aan die heel eenvoudig te bedienen zijn.

Van IT-bedrijf naar beveiligingsfirma was voor Dirk Martens maar een kleine stap. “Het begon met een zoektocht naar een beveiligingssysteem voor mijn eigen woning”, aldus Dirk. “Niemand kon me een systeem leveren zoals ik het wou: bedienbaar via m’n smartphone, automatische besturing van de rolluiken en verlichting via het alarmsysteem, vanop afstand zien wie er voor de deur staat, ... Ik heb de technologie dan voor mezelf aangekocht en geïnstalleerd. Ook bij anderen, en voor ik het wist, was ik beveiligingsinstallateur.” Enkele jaren en honderden tevreden klanten later, is proSecurity uitgegroeid tot een solide KMO met 8 medewerkers.

Efficiënt en betaalbaar

Veilig, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen, dat zijn de kenmerken van een goed beveiligingssysteem. Dirk Martens: “Klanten kunnen bij ons terecht voor de nieuwste technologie op het vlak van inbraakbeveiliging, alarmsystemen, brandmeldsystemen, IP-camerabewaking met herkenbare beelden, toegangscontrole en totale beveiligingsprojecten. Dit alles volledig geïntegreerd, wat de bediening en opvolging makkelijker én betaalbaar maken.”

“Onze beveiligingsoplossingen kunnen eenvoudig en op afstand bediend worden vanaf een pc, smartphone of tablet. Ze zijn een stuk veiliger dan traditionele systemen, want de werking is continu gegarandeerd. Valt het internet uit, dan blijft het systeem operationeel via het GSM/GPRS-netwerk of via de telefoonlijn. De alarmering werkt ook veel sneller. In enkele seconden komen signaal én beeld binnen in de meldkamer en bij de klant op z’n tablet of smartphone.”

7 jaar omniumwaarborg

Een beveiligingssysteem samenstellen, begint met een uitgebreide risicoanalyse bij de klant. Dirk: “Op basis daarvan stellen we het geknipte beveiligingsplan voor. Hierin kan de klant selecteren wat hij wenst: inbraak-, brand-, hold-upbeveiliging, mist spuiten ... Het mooie is: alles is geïntegreerd in één modulair systeem, dat we volledig op maat aanpassen. Bovendien bieden we 7 jaar omniumwaarborg op onze technologie. Ook wat dat betreft kunnen onze klanten dus gerust zijn.”

INCERT-proof

Dirk: “Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen van gerenommeerde merken met INCERT-, BOSEC- of CE-keurmerk. Zelf zijn we ook INCERT-gecertifieerd waardoor alle verzekeringsmaatschappijen onze beveiligingsconcepten aanvaarden. De installaties gebeuren door specialisten volgens de regels van de kunst en onze herstel- en onderhoudsdienst is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 telefonisch bereikbaar.”

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels