De snelste weg naar uw droomproject
Kurt Paredis BK Concept

De snelste weg naar uw droomproject

bedrijfsprofiel

Renovatie, technieken én afwerking. Modern, landelijk of industrieel. Van zodra de ruwbouw klaar is, is BK Concept dé partner-in-crime. Een gloednieuwe bedrijfshal voor Minerva, de totale make-over van restaurant Love Fish, een grootschalig renovatieproject waarbij ze alle (ver)bouwzorgen op zich nemen of een klein afwerkingsproject voor particulieren. BK Concept gaat elke bouwuitdaging even enthousiast aan. 

Klanttevredenheid in het kwadraat

“Of het nu gaat om de volledige renovatie van een woonhuis of om de realisatie van een nieuwbouw-industriehal: we willen onze klanten steeds helpen om een aangename en persoonlijke omgeving te creëren waarin zij zich goed voelen. En daarbij halen we onze neus heus niet op voor kleinere projecten zoals eenvoudige elektriciteitswerken of de renovatie van een badkamer”, aldus zaakvoerder Kurt Paredis. “Voor elke klant gaan we tot het uiterste en leggen we de lat even hoog.”

Van a tot z

BK Concept ontstond in 2014 uit de samensmelting van EWKP en Immovate. “EWKP heeft vijftien jaar ervaring in elektrische technieken en industriële toepassingen. Immovate heeft een ruime expertise opgebouwd in bouwtechnieken als sanitair, chape- en vloerwerken, gyproc- en pleisterwerken,… Door al die knowhow en ervaring onder één dak te verzamelen, kunnen we elk totaalproject van a tot z begeleiden. Voor onze klanten betekent dat een grote meerwaarde. Zij kunnen rekenen op topkwaliteit, want elke deelopdracht wordt door een specialist ter zake uitgevoerd. De klant wint aan comfort en service, want hij kan met al zijn vragen – over inhoud, timing en budget –bij één contactpersoon terecht.”

Nieuwe toonzaal

Topkwaliteit, flexibiliteit en een topservice. Hiermee gaat het Bocholtse bedrijf verder op hetzelfde elan als EWKP, dat sinds de oprichting vijftien jaar geleden elk jaar met meer dan 10% is gegroeid. “En ook de volgende jaren willen we blijven timmeren aan een verdere groei en een uitmuntende service”, vertelt Kurt Paredis. “2015 wordt een belangrijk jaar. Met een gloednieuwe toonzaal – die onze klanten nog beter toont wat er allemaal mogelijk is op het gebied van renovatie, domotica, ventilatiesystemen, sanitair, verwarming, gyproc, … – én met de opening van een tweede vestiging in Vlaanderen.”

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels