Totaalproject zonder kopzorgen
Geert Nechelput

Totaalproject zonder kopzorgen

Testimonial: De Sfeerboetiek

Inspireren. Ontwerpen. Bezielen. De Sfeerboetiek uit Diepenbeek startte jaren geleden als interieur- en decoratiewinkel. Vandaag bieden Els Eyben en Geert Nechelput samen met een team ervaringsdeskundigen allesomvattende totaalconcepten aan voor particulieren, zelfstandigen en bedrijven. Het appartement van de familie Langenaken uit Genk is daar het perfecte bewijs van.

Dirk Langenaken leerde De Sfeerboetiek in 2002 kennen. “Mijn vrouw en ik waren op zoek naar een nieuwe zetel. Els van De Sfeerboetiek stelde voor om een kijkje te komen nemen in ons appartement. Ze gaf prompt advies op het vlak van meubilair, stijl en kleur. Begin 2014 was het tijd voor een grondige metamorfose. Omdat we erg tevreden waren van de eerste samenwerking, keerden Caroline en ik terug naar de showroom van De Sfeerboetiek.”

Gestript

Geert Nechelput en Els Eyben van De Sfeerboetiek proberen bij elk project eerst aan te voelen welk smaakpatroon de klant heeft. Daarna overhandigen ze voorstellen die realistisch zijn voor het budget via 3D-renders. “Het ontwerp zat bij Dirk en Caroline onmiddellijk juist”, vertelt Geert Nechelput. “We hebben nagenoeg het volledige appartement verbouwd. Alles werd gestript. Enkel de parketvloer bleef behouden.”

De familie Langenaken trok vier maanden uit het appartement. “Niet enkel de leefruimte maar ook de badkamer, keuken en slaapkamers zijn onder handen genomen. We kozen nieuw meubilair, lieten ingebouwde kasten op maat ontwerpen, hebben valse plafonds laten maken om alle elektrische bekabeling weg te werken… en dat allemaal zonder kopzorgen." 

“Alle werken volgden elkaar nauw op. Onze taak beperkte zich tot het kiezen van materialen. Maar ook op dat vlak kregen we professioneel advies.”

Waauw-effect

Het resultaat is fantastisch. In het appartement van de familie Langenaken is het aangenaam thuiskomen. Prachtige materialen worden gecombineerd met stijlvol meubilair, tijdloze kleuren en details die in het oog springen. “Alle hoekjes zijn perfect benut, er is geen verloren ruimte. Bovendien is het appartement praktisch en onderhoudsvriendelijk. Alles past perfect bij elkaar. Van de kleur van de parketvloer en de eettafel tot de zitbank, de verlichting en de fotokaders aan de muur. Wij kunnen De Sfeerboetiek iedereen aanbevelen. Fraai maatwerk, een perfecte coördinatie, één aanspreekpunt, duidelijke vorderingsstaten en erg veel flexibiliteit.”.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels