Snelle bezorger
Alexandra Limage Sprint Transport BVBA

Snelle bezorger

bedrijfsprofiel

Alexandra Limage staat al sinds 1999 haar mannetje in de transportwereld. Zeven jaar geleden stampte ze haar eigen transportbedrijf uit de grond. Vandaag beschikt ze over een vloot van 20 recente voertuigen met diverse capaciteiten en heeft ze een eigen onderhouds- en hersteldienst.

Sprint Transport is ’s nachts verantwoordelijk voor de distributie van duizenden dagbladen in Midden- en Zuid-Limburg. Overdag rukken de chauffeurs uit voor allerlei klussen op het vlak van sneltransport. ”Het doel is om binnen het half uur na een orderbevestiging al onderweg te zijn”, zegt zaakvoerster Alexandra Limage. ”De inhoud is heel divers. Van pakjes van 1 kg tot vrachten van 6 ton. Zowel nationaal als internationaal. Sinds kort zijn we zelfs erkend aanvoerder voor de luchthaven.”

Track and trace

De administratie en organisatie van Sprint Transport is in handen van twee vrouwen. “Ik denk dat we daarmee het onderscheid maken”, zegt Limage. “We peilen naar de behoeften van de klant, denken mee en bieden persoonlijke oplossingen. Zo snel als mogelijk. Daarnaast spelen we erg kort op de bal. We volgen onze chauffeurs via een ingenieus ‘track and trace’-systeem en brengen elke klant onmiddellijk op de hoogte bij een eventuele onvoorziene wachttijd of vertraging. Bovendien krijgt elke opdrachtgever binnen de 24 uur na levering een vrachtbrief per e-mail met de naam van de persoon die voor ontvangst getekend heeft.”.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels