Broers met een missie
Rob & Raf Vrolix Vrolix Interieur FV

Broers met een missie

bedrijfsprofiel

Toen vader Vrolix twintig jaar geleden een werkbank kocht voor zijn twee zonen had hij niet kunnen vermoeden dat hij daarmee het startschot had gegeven voor Vrolix Interieur. Interieurinrichting werd een echte passie. En Raf en Rob tilden hun ontwerpen steeds naar een hoger niveau. Vandaag richten de broers zich vooral op totaalconcepten voor de hogere klasse. Ze maken exclusieve interieurs op maat. Met oog voor detail. En weg van alle standaarden. 

Passie voor exclusief interieur

“Unieke meubelstukken maken die perfect beantwoorden aan de verlangens van de klant: daar doen we het voor”, zegt Raf Vrolix. “We gaan tot het uiterste om oplossingen op maat te bedenken. Ook wanneer dat technisch niet zo evident is. Boxen en toebehoren volledig integreren in muren, meubelen en voorzetwanden en tegelijkertijd een optimale geluidskwaliteit garanderen (custom built audio)? Eiken meubelen op een unieke manier verouderen zodat ze precies die look krijgen die de klant voor ogen heeft? Of het inbouwen van elektronica, speciale verlichting en schakelaars? Dat soort uitdagingen gaan we met veel plezier aan.”

U droomt, zij bouwen 

Een interieur dat perfect jouw persoonlijkheid weerspiegelt staat bij velen op het verlanglijstje. “Maar om dat soort interieur te creëren, moet je je klanten natuurlijk wel goed leren kennen”, vertelt Rob Vrolix. “Daarom gaan we ook bij de klant thuis langs om – in gesprekken en met moodboards - zo precies mogelijk te achterhalen wat hij precies wil. Welke stijl heeft hij voor ogen? Wat is de concrete functie van de ruimte? En welke sfeer wil hij creëren? Van zodra we daar meer inzicht in krijgen, gaan we samen met de klant op zoek naar de beste interieurarchitect voor zijn project.”

“Die samenwerking met interieurarchitecten werkt voor ons heel inspirerend”, gaat Raf Vrolix voort. “Wij zijn vakmensen pur sang, die perfect afgewerkte meubels kunnen creëren met oog voor detail, maar het creatieve design vertrouwen we graag toe aan goede ontwerpers.”

“Dat gepersonaliseerd ontwerp op maat is nog maar het begin”, aldus Rob Vrolix. “Ook tijdens het bouwproces betrekken we de klant. We stellen de kastencombinaties op in ons atelier zodat hij het totaalplaatje op voorhand al eens kan bekijken en we eventueel nog makkelijk aanpassingen kunnen doen. Zo komt niemand voor verrassingen te staan aan het einde van de rit. Die unieke, persoonlijke aanpak wordt door onze klanten bijzonder geapprecieerd.”

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels