Zakelijke vertrouwenspersoon
Christel Lambrichts Boekhoudkantoor Lambrichts BVBA

Zakelijke vertrouwenspersoon

bedrijfsprofiel

Een correct gevoerde boekhouding is steeds meer een beheersinstrument dat bedrijfsleiders helpt om de juiste beslissingen te nemen. Boekhoudkantoor Lambrichts onderscheidt zich met een persoonlijke engagement en proactief advies op maat van elke klant. 

“We willen als boekhoudkantoor een open deur en een vertrouwenspersoon zijn voor zelfstandigen en bedrijfsleiders, voor iedereen die nood heeft aan ondersteuning en advies op fiscaal en bedrijfseconomisch vlak”, zegt zaakvoerder Christel Lambrichts. “Het is ons doel om het jarenlang opgebouwde vertrouwen van onze trouwe klanten elke dag opnieuw te verdienen.”

Totaaladvies

Via automatisering is er tegenwoordig een schat aan informatie beschikbaar. “Het komt erop neer om de vraag van elke ondernemer snel en efficiënt in de correcte context te plaatsen en zo de juiste conclusies te trekken. Eigenlijk moet je je als boekhouder steeds in de plaats van de klant stellen. Dat gaat veel verder dan alleen de cijfers van de onderneming. Het is vaak zinvol om te kijken naar de gegevens van concurrenten, van de markt of sector, het advies van de bank, … om uiteindelijk zo tot een gedragen advies te komen.” 

Kort op de bal

“Een bedrijfsleider moet kunnen doen waar hij goed in is, en dat is ondernemen. Wij zijn er om alle zorgen op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en beleidsplanning uit handen te nemen en proactief op te volgen”, zegt Christel Lambrichts. “We helpen om valkuilen te vermijden. De wetgeving verandert permanent en er komt elke dag nieuwe informatie bij. We houden in de gaten in hoeverre dit invloed heeft op de persoonlijke situatie en het strategisch plan van onze klanten en spelen daarin kort op de bal.” 

“We adviseren en helpen met de diverse aspecten van bedrijfsvoering: van opstart of stopzetting van hun activiteit, overnames, het opstellen van contracten, het maken van financiële modellen en analyses tot het voeren van onderhandelingen met diverse stakeholders, …. Het heeft voor onze klanten bijvoorbeeld geen zin dat ze zelf nieuwe klanten bijmaken, waarvan we op voorhand kunnen controleren dat ze hun betalingsverplichtingen niet nakomen. Zo staan wij onze klanten bij met raad en daad.”

De kracht van boekhoudkantoor Lambrichts schuilt in het team. “We hebben pas voldoening als het goed gaat met onze klant. Hun zakelijk succes is onze erezaak.”.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels