Uniek gekleurd
Jean-Pierre Konings Colormatics

Uniek gekleurd

bedrijfsprofiel

Colormatics uit Opglabbeek geeft al sinds 2007 kleur aan raamprofielen uit aluminium en pvc met behulp van kwalitatieve folie. Sinds kort heeft zaakvoerder Jean-Pierre Konings ook enkele eigen producten op de markt gezet.

Colormatics bekleedt als enige in België raamprofielen met hoogwaardige folie. “De voordelen zijn legio”, zegt Jean-Pierre Konings. “Het gamma kleuren en houttexturen is ontzettend uitgebreid, onze folie is onderhoudsvriendelijk, het kleurverschil is in vergelijking met poederlak minimaal en onze levertermijn is erg kort. Onze unieke techniek en indrukwekkend machinepark levert klanten op in België, Frankrijk, Nederland en Duitsland.”

Profielen, panelen en tuinschermen

Naast aluminium en kunststof profielen kan Colormatics ook aan de slag met vlakke panelen zoals wanden voor liftkokers of kabelgoten. “Dit jaar zetten we in op een reeks eigen producten zoals gekleurde tuinschermen en toebehoren voor de ramensector. Met behulp van onze eigen aluminium sierlijsten kunnen klanten bijvoorbeeld in een handomdraai een groot raam van een pastorielook voorzien” verduidelijkt Konings. “Bovendien blijven we verder denken en innoveren. Wie weet wat we volgend jaar allemaal zullen folieren.”

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels