Een keuken op maat van je leven
Patrick Franssen Franssen Products BVBA

Een keuken op maat van je leven

bedrijfsprofiel

Hoe ziet jouw droomkeuken eruit? Groots en luxueus, met een kookeiland, een granieten werkblad en greeploze kasten? Warm, karaktervol en landelijk? Of hou je meer van het strakke design, met gelakte frontjes en perfect geïntegreerde kooktoestellen? Wat je ook zoekt: keukenbouwer Franssen maakt al jouw dromen waar. Unieke keukens én kasten op maat van jouw behoeftes en smaak. Topkwaliteit met oog voor detail. 

Exclusieve droomkeuken

De kwaliteit die Franssen levert, hun jarenlange traditie als familiebedrijf, hun klantvriendelijke oplossingen op maat en hun uitstekende naservice zijn bekend tot ver buiten de provinciegrenzen. “We luisteren goed naar wat de klant precies wil”, vertelt Patrick Franssen. “Hoe ziet zijn droomkeuken eruit? Welke praktische noden heeft hij? Welke elektrische toestellen wil hij in zijn keuken integreren? En hoe groot is de beschikbare ruimte? Op basis van plannen, tekeningen of een plaatsbezoek van onze verkopers, maken we een ontwerp in 3D. Dat is elke keer weer opnieuw maatwerk, want geen twee keukens die wij bouwen, zijn dezelfde.”

Vakmanschap pur sang

“Op het vlak van kwaliteit leggen we de lat ontzettend hoog. We kiezen voor duurzame materialen, hoogwaardige afwerkingstechnieken en vakmanschap van de bovenste plank. 

Alle keukens worden van a tot z in onze eigen productieafdeling vervaardigd. Geen voorgefabriceerde kasten, maar eikenhouten planken uit Frankrijk, die in onze productiehal gedroogd en op artisanale wijze verwerkt worden. Door het hele productieproces in eigen handen te nemen, kunnen we topkwaliteit garanderen en 100% maatwerk realiseren.“

Interieur op maat

Klanten kunnen niet alleen voor hun droomkeuken terecht bij het Limburgse familiebedrijf. Ook voor deuren, plankenvloeren, dressings en andere interieuroplossingen op maat ben je bij Franssen aan het juiste adres. “En ook voor die producten kiezen we voor maatwerk. Landelijk, klassiek, strak of trendy? In eik, fineer, melamine of een ander materiaal? De verlanglijstjes van de klant vertalen we keer op keer in een gepersonaliseerd ontwerp én in unieke interieuroplossingen.”

Nieuwe toonzaal

Een succesformule zo blijkt, want het Limburgse familiebedrijf opent in het voorjaar van 2015 een nieuwe vestiging in Merksplas. “Met vier toonzalen in Belgisch Limburg en een eigen productieafdeling, zijn we nu klaar voor de volgende versnelling. We hebben altijd de ambitie gehad om grenzen te verleggen en buiten de oevers van Limburg te treden. Met onze eerste vestiging in de Kempen, zetten we nu een eerste stap in deze richting”, aldus Patrick Franssen.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels