Vier generaties staal
Jasja Hendrix Madrico NV

Vier generaties staal

bedrijfsprofiel

Transportbakken of opslagsystemen, poort- en hekwerk, trappen en leuningen, industriële roosters,  diverse onderdelen voor toelevering, intern transportmateriaal, kruiwagens… Madrico is al meer dan 85 jaar een ijzersterke referentie.

Bij de familie Hendrix in Bree stroomt er al vier generaties lang staal door het bloed. “We staan gekend voor onze degelijke laswerken”, zegt Jasja Hendrix. “We maken zowel transportbakken en opslagsystemen in serie als op maat en kunnen die vervolgens lakken, metalliseren of galvaniseren. Daarnaast hebben we een eigen assortiment steek- en kruiwagens ontwikkeld die we via verschillende groothandels distribueren.”

Nieuwe plasmasnijmachine

De bedrijfsslogan van Madrico is niet voor niets ‘Verrassend veelzijdig’. “Het productaanbod is erg divers maar de kwaliteit is constant”, zegt Hendrix. “We leveren snel, zijn flexibel en streven een topkwaliteit na. Dankzij de investering in een gloednieuwe plasmasnijtafel kunnen we bovendien heel wat productietijd besparen. Klanten kunnen een tekening digitaal doorsturen, onze machine snijdt de plaat vervolgens uit staal, aluminium of inox in de gewenste afmetingen en maakt in één bewerking de contouren en de eventuele uitsparingen zoals gaten en sleuven”.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels