Anthony Cranes: gepassioneerd door kranen
Benjamin, Sofie Anthony

Anthony Cranes: gepassioneerd door kranen

Anthony Cranes

Anthony Cranes is een dynamisch familiebedrijf met broer en zus Benjamin & Sofie Anthony aan het roer. Hun corebusiness is de verhuur van mobiele telescoop- en torenkranen met machinist. Sinds kort biedt Anthony Cranes met Lift Events ook een spectaculaire kraanattractie aan die bedrijven kunnen inzetten voor eigen medewerkers of voor klanten.

“Wij zijn ons wagenpark volop aan het verjongen en beschikken momenteel over 13 kranen. Recent kochten we drie gloednieuwe kranen: een mobiele telescoopkraan Grove GMK 4100 – 100 T en twee extra Spierings mobiele torenkranen met een maximale reikwijdte van 60 meter. Onze klanten kunnen we op deze manier nog beter bedienen”, vertellen Benjamin en Sofie Anthony trots.

Totaaloplossingen

Anthony Cranes realiseert totaaloplossingen met alles erop en eraan. Een torenkraan reikt vlot over gebouwen heen en voorziet de machinist van een ruim overzicht over de werf. “Wij spreken over een ‘volledige’ kraan zonder extra ballast, extra transport is niet nodig om ter plaatse te geraken. Zowel vanuit de cabine op hoogte als met een afstandsbediening kan de bediening plaatsvinden.”

Grondige werfvoorbereiding

Een van de spraakmakende opdrachten is de jaarlijkse logistieke opbouw en afbraak op Tomorrowland waar telkens vier kranen worden ingezet. Een grondige werfvoorbereiding draagt bij tot het succes van iedere opdracht, niets wordt aan het toeval overgelaten. Klanten worden grondig geïnformeerd over de diverse opties van de kranen. Via een inplantingsplan krijgt Anthony Cranes inzicht over het terrein en de omstandigheden waar het project wordt uitgevoerd. Naast werfbezoeken stellen de medewerkers van Anthony Cranes ter plaatse oplossingen voor.

Teambuilding in de lucht

Met hun passie voor kranen ontwikkelden Benjamin en Sofie een gloednieuw concept/attractie voor bedrijven. Een tafel met 14 personen aan de buitenkant en twee personen in het midden wordt aan een kraan (Grove MK 4100) tot op 55 meter hoogte gehesen. In de nabije toekomst komt er ook nog een tafel voor 22 personen. De attractie - als een incentive voor eigen medewerkers of als een unieke verrassing voor klanten – biedt verschillende opties. Men kan het aanbieden als een event met een sky view waarbij de deelnemers genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast kan het worden ingezet als een VIP-tribune bij een sportevenement. VIP-gasten krijgen op die manier een totaal ander zicht op een evenement. Tenslotte kan de attractie worden ingezet als een teambuilding waarbij communicatie een belangrijke rol speelt. “Wij hebben een spel ontwikkeld waarbij een team beneden aan de grond staat en het andere team in de lucht vertoeft. Het komt eropaan dat beide teams een goede communicatie blijven behouden. De attractie kan ook drempelverlagend werken voor mensen die met hoogtevrees kampen. Ieder evenement wordt vanzelfsprekend tot in de puntjes verzorgd en begeleid door ons.”

Op locatie van uw bedrijf

Een andere troef van de attractie is de mogelijkheid om het evenement te laten plaatsvinden op de locatie van uw bedrijf. Voor medewerkers is dit een uitgelezen kans om hun bedrijf vanuit de lucht te zien.

Veiligheid gegarandeerd

De stabiliteit en veiligheid van de attractie zijn gegarandeerd. “Om te beginnen zit iedereen goed vastgegespt op zijn stoel. Alles wordt elke keer getest en de hijskraan is meer dan sterk genoeg. Het geheel – kraan en platform – wordt beschouwd als een kermistoestel van het type A en voldoet aan alle verplichtingen van het KB betreffende de uitbating van kermistoestellen”, besluiten Benjamin en Sofie Anthony. Alle info: www.liftevents.be

Anthony Cranes

Sorbenlaan 53
2610 Wilrijk

T. 03 828 64 38
F. 03 825 50 60
info@anthonycranes.be
www.anthonycranes.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels