Dynaco snelrolpoort:  een veilige en voordelige keuze
Katrien Vandenbroucke Bedrijfsprofiel - Entrematic

Dynaco snelrolpoort: een veilige en voordelige keuze

Bedrijfsprofiel - Entrematic

De Belgische afdeling van de internationale groep Entrematic bouwde een uitgebreide expertise op inzake hoogwaardige snelrolpoorten van het merk Dynaco. Heel wat bedrijven ontdekten intussen de meerwaarde van de Dynaco snelrolpoorten met tastbare voordelen op het vlak van energiebesparing en veiligheid.

De Dynaco snelrolpoorten vinden hun weg naar diverse sectoren: industrie, logistiek, voeding, vervoer, auto-industrie, cleanrooms en detailhandel. Katrien Vandenbroucke, Sales Manager Central & East Europe legt uit waarom Dynaco snelrolpoorten het verschil maken. “Onze snelrolpoorten zijn de referentie in de markt als het gaat om afdichting. In combinatie met de hoge snelheid van openen én sluiten, beperkt dit luchtverplaatsingen tussen verschillende zones. Hierdoor wordt een betere klimaatregeling mogelijk en dalen de energiekosten.” Bovendien houden de Dynaco snelrolpoorten verontreiniging en vocht buiten.

Intrinsieke veiligheid

Een andere belangrijke troef van de Dynaco snelrolpoort is zijn intrinsieke veiligheid. Joris Geerts, Marketing Manager HPD verduidelijkt: “De Dynaco snelrolpoort beschikt over een soepel en licht poortblad zonder harde elementen. Wanneer het poortblad een persoon of hindernis raakt, opent de poort onmiddellijk zonder schade of letsel te veroorzaken.” Ingeval het poortblad bij een aanrijding wordt losgerukt, keert het automatisch terug in de geleiders na het hersluiten.

Geschikt voor explosiegevoelige toepassingen

Met de Dynaco S-5 Atex serie ontwikkelde Entrematic snelrolpoorten voor explosiegevoelige omgevingen. De S-5 Atex poorten zijn uitgevoerd in roestvrij staal om de opbouw van statische elektriciteit en mogelijke vonken te vermijden. Elke Dynaco S-5 Atex poort wordt vooraf getest en gekeurd en krijgt een individueel certificaat van de officiële instantie Apragaz.

Maatwerk

De Dynaco snelrolpoorten worden steeds op maat gemaakt. De klant kiest zelf afmetingen en kleur en geeft zijn behoefte inzake elektriciteit en bedrading aan. Voor de productie beschikt Entrematic over moderne, speciaal uitgeruste machines. De plaatsing wordt verzorgd door een team van ervaren technici. De Dynaco snelrolpoorten zijn ontworpen om dag in, dag uit te presteren volgens de strengste kwaliteitsnormen.

Marketinginstrument

Klanten ervaren dat een snelrolpoort een ideaal marketinginstrument vormt. Katrien Vandenbroucke: “Snelrolpoorten fleuren een verkoops- of werkruimte op, promoten uw producten en maken het aangenaam winkelen. Bedrukking met levensgrote foto’s maakt van de poorten een belevingselement.”

 

Entrematic Belgium NV
Waverstraat 21
9310 Moorsel
T. 053 72 98 98
F. 053 72 98 50
info.dynaco.eu@entrematic.com
www.dynacodoor.com

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels