Innovatief<br> leiderschap
Frieda Janssens
& Sarah-Jane Carey
CompanyWise

Innovatief
leiderschap

CompanyWise

Een maatschappij met snelle veranderingen en hoge complexiteit vraagt andere manieren van organiseren en van samenwerken. CompanyWise begeleidt bedrijven in hun transformatie naar innovatieve organisaties van de 21ste eeuw.

“Werken aan bedrijfsstructuur én bedrijfscultuur, aan de coherentie tussen de visie van de bedrijfsleider en het engagement van de medewerkers, is waar CompanyWise sterk in is”, zegt Frieda Janssens, die samen met Sarah-Jane Carey CompanyWise leidt.

“We werken met drie pijlers: structuur, cultuur en zelforganiserende teams. We starten het traject met een organisatiescan waarbij alle afdelingen in het bedrijf betrokken worden. Zo weten we wat er in de organisatie leeft en of ze klaar is voor een transformatie. We helpen het managementteam de kernwaarden van het bedrijf te definiëren en coachen hen om een voorbeeldfunctie te vervullen zodat het transformatietraject slaagt”, zegt Janssens.

CompanyWise is dé externe partner voor uw omschakeling. “Onze waarde is integriteit, we creëren vertrouwen en garanderen emotionele veiligheid zodat alle medewerkers na de transformatie graag hun talenten én emoties inzetten voor de organisatie”, besluit ze. “Kortom: Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers uit hun bed springen om te komen werken. Wat dat oplevert? Nog meer tevreden klanten en stijgende resultaten.”  

CompanyWise

Hondsstraat 19
2250 Olen

M. 0486 28 81 39 (Sarah-Jane)
M. 0476 78 03 70 (Frieda)

hello@companywise.be
www.companywise.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels