Duurzame vertrouwensband
Koen Van Wiemeersch
& Nicolas De Baets
Van Wiemeersch bvba
- Bouwbedrijf De Baets
& Co nv

Duurzame vertrouwensband

Testimonial - Van Wiemeersch bvba - Bouwbedrijf De Baets & Co nv

Een aannemingsbedrijf dat zich specialiseert in dringende opdrachten, heeft wel vaker nood aan een snelle levering van professionele werkmaterialen en gereedschappen. Voor die cruciale service rekent Bouwbedrijf De Baets & Co al jarenlang op Van Wiemeersch, de doe-het-professioneelpartner uit Sleidinge. “Dankzij zijn uitgebreide expertise kan de leverancier meedenken met ons”, stipt zaakvoerder Nicolas De Baets aan.

Bouwbedrijf De Baets & Co richt zich als algemeen aannemer zowel op private als openbare werken. “Onze eerste kennismaking dateert al van dertien jaar geleden”, zegt Nicolas De Baets. “Wat me meteen opviel, was de grote stock bij Van Wiemeersch. Dat uitgebreide assortiment is sowieso een meerwaarde voor ons, want het gaat altijd weer om materialen en gereedschappen die we meteen moeten kunnen inzetten.”

Samen toekomst uitbouwen

“Ik had meteen een goede klik met het personeel. Het grote voordeel is dat onze partner werkmaterialen, in de ruimste zin van het woord, zelf kan leveren in ons magazijn. Als er een gereedschap stukgaat, wordt er meteen een oplossing aangereikt. Van Wiemeersch is een familiebedrijf met gouden personeel. Onze bedrijven vertonen op dat vlak veel gelijkenissen. Ze bieden een luisterend oor en wijzen ons op nieuwe werkmaterialen en gereedschappen. Met hun ervaring helpen ze dus ook onze toekomst uit te bouwen. Bovendien kunnen we op regelmatige basis genieten van een gunstige prijssetting. Ik waardeer het ten zeerste dat ze ook op dat vlak inspanningen doen.”

“We zijn goed op elkaar ingespeeld”, vervolgt Koen Van Wiemeersch. “Als Bouwbedrijf De Baets & Co ons contacteert, weet ik meteen of we tot een deal zullen komen. Er is rechtstreekse communicatie tussen ons, dus geen gedoe op meerdere niveaus of handtekeningen van diverse diensten. Toen we enkele jaren geleden verbouwingen uitvoerden, zijn we met Bouwbedrijf De Baets & Co in zee gegaan. Voor ons is kiezen dan eigenlijk verliezen: we hebben veel klanten die dezelfde dienst verlenen, maar het ene plezier is het andere waard, natuurlijk.”

Webshop voor b2b

“Wij trachten een totaalpakket, gaande van aankoop, verhuur en herstelling over opleiding tot netwerking, aan te bieden. Naast onze ruime voorraad en snelle levering investeren we ook volop in de opleiding van ons personeel. Er is expertise voorhanden. De anciënniteit van onze medewerkers en zeven techniekers is hoog. Het voordeel voor onze klant is dat hij steeds weer contact heeft met dezelfde medewerker. We begrijpen snel de nood van onze klant. We stemmen assortimenten op elkaar af en openden zonet een webshop als verlengstuk van onze fysieke winkel.”

“Met één muisklik zullen we de status van ons order kunnen bekijken”, besluit Nicolas De Baets. “Van Wiemeersch ontzorgt ons op professioneel vlak. Door die gestroomlijnde samenwerking hebben we ook een goede persoonlijke band gekregen. Vertrouwen is belangrijk in zakendoen. In ons bedrijf gaat er geen tijd of energie naar het controleren van de facturen van Van Wiemeersch. We kunnen ons ten volle focussen op onze corebusiness.”

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels