Professionele poetsdienst
Katty Carion Domocura

Professionele poetsdienst

Bedrijfsprofiel - Domocura

In 2008 richtte Katty Carion Domocura op, een schoonmaakdienst en strijkatelier met dienstencheques. Hun sterktes en ervaringen uit de particuliere markt trekken ze door naar professionele ruimtes en gebouwen met Carion Facility Services. “Motivatie, ecologie, ergonomie en flexibiliteit zijn onze kernwaarden”, aldus de zaakvoerster.

Domocura groeide op een organische manier verder naar zusterbedrijf Carion Facility Services. “We poetsten bij iemand thuis en die vroeg ons om ook zijn winkel, praktijk of kantoor onder handen te nemen. En die vraag kwam steeds vaker voor. Daarom spitsen we ons toe op beide markten”, vertelt zaakvoerster Katty Carion. “Daarnaast hebben we ook nog een vastgoedkantoor Exper Immo Carion waar we bouwen op partners met meer dan dertig jaar ervaring.”

Katty is van alle markten thuis, toch ligt haar hart bij het schoonmaakbedrijf. “Ik poets zelf niet zo graag. Net daarom merkte ik dat er nood was aan een betrouwbare en flexibele poetsdienst. En dat is exact wat wij bieden. Een service op maat van wat jouw bedrijf nodig heeft.” Eén keer per week, 38 uren per week, eenmalig of tweewekelijks. Van Dilbeek tot Nazareth en alles ertussenin. Alles is mogelijk, van kantoren en appartementsgebouwen tot dokterskabinetten en winkels. “We doen ook specifieke projecten. Eentje dat eruit springt is de nieuwe vogelkooi in Pairi Daiza. Daar mochten we de opkuis doen wanneer de aannemers klaar waren”, vertelt Katty.

Flexibele dienstverlening

Dat Carion Facility Services kwaliteit en professionaliteit biedt, staat als een paal boven water. Hoe ze dat bereiken? “Door onze poetshulpen te motiveren. We investeren in hun persoonlijke ontwikkeling en in hun gezondheid. Dat laatste doen we onder meer met ergonomische materialen en ecologische producten, maar ook met microvezeldoeken van goede kwaliteit”, zegt Katty. “Onze klanten kopen deze producten zelf aan of we brengen ze mee. Aan hen de keuze.”

Tot slot vindt Katty het belangrijk om flexibel te zijn en snel te schakelen. Vervangingen tijdens vakanties of feestdagen worden proactief weken op voorhand aangekondigd. “We kiezen voor duidelijke communicatie met onze poets–hulpen en met onze klanten. Een offerte of takenlijst zal ook altijd uiterst gedetailleerd zijn. Wat een bedrijf belangrijk vindt, is voor een ander bedrijf dan weer geen prioriteit. Als alles netjes genoteerd is, is er geen twijfel mogelijk. We zorgen er ook voor dat er een goede match is tussen onze poetshulpen en de bedrijven waar ze gaan. Wil je iemand die flexibel is of iemand die zelfstandig werkt, meld het ons even en dan houden we er rekening mee”, besluit Katty.

Domocura
Groteweg 59
9500 Geraardsbergen
T. 054 42 10 69
info@domocura.be
www.domocura.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels