Technische en commerciële tandem
Luc de bolle
& Michael Nicasens
Corpus Interieur - STRETCH

Technische en commerciële tandem

Testimonial - Corpus Interieur - STRETCH

Voor zijn spanplafonds doet Corpus Interieur beroep op STRETCH. “Onze leverancier biedt niet alleen producten van hoge kwaliteit aan, maar denkt ook met mij mee en helpt zelfs de verkoop aan te zwengelen”, vertelt zaakvoerder Luc De Bolle.

“Toen ik Michael Nicasens twee jaar geleden leerde kennen, had ik meteen door dat hij een enorme productkennis en technische bagage heeft”, licht Luc De Bolle toe. “Zo’n plafond geeft een meerwaarde aan mijn interieurprojecten, waarbij het niet uitmaakt of het gaat om een open haard in een leefruimte, een keuken- of dressinginrichting. Zelfs in de badkamer kunnen we deze polyesterdoeken voorstellen. Het is zaak van de meubels en het plafond op elkaar af te stemmen. In tegenstelling tot veel van mijn concurrenten, kijk ik verder dan het spanplafond.”

Probleemoplossing

“Ik wil met STRETCH meer zijn dan een leverancier, een echte partner van onze klant”, stipt Michael Nicasens aan. “Door mijn jarenlange ervaring als installateur en verkoper in het bedrijf van mijn vader kan ik zowel technisch als commercieel onze klanten ondersteunen.”

“Michael Nicasens kan een correcte prijszetting bepalen voor een klant. Ook belangrijk is dat STRETCH een verregaande probleemoplossing weet te garanderen. Wanneer een plaatser bijvoorbeeld op de werf een vlek of fout in zijn doek heeft vastgesteld, wordt er snel een nieuw exemplaar geleverd. Steeds neemt hij zijn verantwoordelijkheid op. Hij beschikt niet alleen over een goed product, maar is ook nog eens supercorrect in het zakendoen.”
“Ik wil uitpakken met verfijnde en unieke interieurprojecten waarin ik mijn doeken ten volle kan combineren met mijn meubels in maatwerk”, benadrukt Luc De Bolle. “Zoals de bureaukast die ik plaatste in een marketingbureau, waarbij de lijnen van het spanplafond doorlopen in de draaideuren van de variabele kast. De eigenaar kan op geregelde tijdstippen andere doeken op zijn kastfronten ophangen, wat zijn interieur telkens weer een extra dimensie geeft. Mijn bedoeling is om een gamma kasten te ontwerpen waarbij je wandbekleding kan combineren met meubels, zowel voor het b2c- als b2b-segment. Dit nieuwe hoofdstuk in mijn bedrijf – ik begon in 1996 als zelfstandig interieurbouwer, waarbij maatwerk meteen vooropstond – wil ik uitwerken met Michael Nicasens. Het zal sowieso een win-winsituatie worden.”

Intussen werkten Corpus Interieur en STRETCH al enkele speciale projecten uit. “Zo brachten we in een notariaat in Kruibeke, waar ik ook het meubilair deed, een akoestisch spanplafond van bijna 300 m2 aan. Omdat het om een combinatie van lage burelen en hoge wandkasten ging, hebben we drie grote aluminium ellipsen met een diameter van 6 m geïntegreerd in het plafond boven het bureaugedeelte. Op die manier bekwamen we 15 cm meer hoogte in het plafond.”

Focus op architecten

“Zo’n visitekaartjes willen we blijven afgeven”, aldus Luc De Bolle. “Dankzij STRETCH sta ik er als vakman en installateur niet alleen voor. Michael steunt me op technisch vlak, maar helpt me nu en dan ook bij mijn zoektocht naar nieuwe klanten. Ik wil me in de toekomst volop concentreren op combinaties van interieur en spanplafonds.”

“We kunnen elkaar zeker nog versterken, groeien moet haalbaar zijn. We willen ons nog meer gaan richten op architecten, daar waar onze focus vroeger eerder op particulieren lag”, klinkt het eensgezind.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels