Tweede leven voor je smartphone en tablet
Berre Eeckhoudt
& Giovanni Reyniers
iFix

Tweede leven voor je smartphone en tablet

Bedrijfsprofiel - iFix

Dure smartphone, tablet of computer kapot? Als je bij iFix Shop in Zelzate langsgaat, hoef je niet per se een nieuw exemplaar te kopen. iFix Shop voert herstellingen uit bij toestellen van alle bekende merken. “Zo hoef je niet nog eens honderden euro uit te geven aan een nieuwe iPhone.

Berre Eeckhoudt en Giovanni Reyniers, het koppel dat iFix Shop sinds begin dit jaar runt, heeft de zaak overgenomen van de vorige eigenaar. “We hebben er onze eigen filosofie in gepompt en die luidt: problemen die klanten ondervinden aan hun smartphone, tablet of computer op een zo snel en correct mogelijke manier oplossen”, zegt Giovanni. “Van iPhones en iPads hebben wij een grote voorraad aan onderdelen. Vandaar dat de kans heel groot is dat wij de klant binnen het halfuur of uiterlijk het uur kunnen helpen. Toestellen van andere merken met bijvoorbeeld een kapot scherm of een slechte batterij zijn natuurlijk ook welkom. Indien nodig, bestellen wij het gewenste onderdeel en ook dan is de klant binnen de week geholpen.”

iFix Shop verkoopt ook ‘refur­bished’ iPhones, iPads en MacBooks: toestellen die er al een vorig leven hebben opzitten, maar zo goed als nieuw weer te koop worden aangeboden. “Zo bespaar je al snel 40 procent op de initiële aankoopprijs”, zeggen Giovanni en Berre nog.

iFix Shop
Pierets De Colvenaerplein 11A
9060 Zelzate
M. 0485 92 90 78
info@ifixshop.net
www.ifixshop.net

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels