Verzekeraar spreekt taal van ondernemers
Katrien Verspeeten Kantoor Verspeeten

Verzekeraar spreekt taal van ondernemers

Bedrijfsprofiel - Kantoor Verspeeten

Dankzij bijna twintig jaar ervaring is Kantoor Verspeeten – KBC Verzekeringen in Geraardsbergen – een betrouwbare verzekeringspartner voor heel wat bedrijven in de regio. “Onze ondernemersklanten weten dat we hun taal spreken en vlot bereikbaar zijn, troeven die een band scheppen”, zegt zaakvoerster Katrien Verspeeten.

Het verzekeringskantoor, gelegen in het centrum van de stad, focust op de doelgroep zelfstandigen en kleine ondernemingen die lokaal actief zijn. “Maar we hebben geen strikt afgebakend werkterrein”, zegt Katrien Verspeeten. “Ons kantoor geniet trouwens ook bekendheid in de landbouwsector. Dat is gegroeid na de overname van de portefeuille van een collega-verzekeringsagent, die mij een grotere naambekendheid gaf. Doorheen de jaren hebben wij veel kennis opgedaan in deze sector. Het is boeiend omdat veel landbouwers vandaag de dag échte ondernemers zijn die ook specifieke risico’s willen indekken.”

Cyberverzekering

Om maar één voorbeeld aan te halen: wie zijn onderneming wil beschermen tegen cybercriminelen of datalekken kan een beroep doen op de cyberverzekering van KBC. “We vergoeden de schadekosten en betalen experts voor de herstelling”, geeft Katrien mee. “Bij een cyberincident staan IT-, pr- en juridische consulenten klaar om de professionele klant te helpen. Inbegrepen is ook het advies van specialisten om je onderneming beter te beveiligen tegen cybercriminelen.”

Contacteer Kantoor Verspeeten gerust vrijblijvend voor bijkomende informatie over het KBC-verzekeringsaanbod. “Klanten zijn hier geen nummer. We staan erom bekend vlot aanspreekbaar te zijn en altijd bereikbaar voor onze klanten die dringende vragen hebben of een schadegeval wensen te melden. We volgen schadedossiers proactief, snel en accuraat op. Kortom: we onderhouden een nauwe band met ons cliënteel.”

Uniek bank- en verzekeringsmodel

Extra troef binnen KBC Verzekeringen is een uniek bank- en verzekeringsmodel. “Wij werken heel nauw samen met onze collega’s van KBC Bank in Geraardsbergen. We hebben een maandelijks overlegmoment, maar houden continu contact, zodat wij ondernemers en zelfstandigen helpen om de beste oplossingen te vinden voor hun bank- en verzekeringsvragen.”

Sectorevoluties op de voet gevolgd

Dat Katrien Verspeeten en haar medewerksters Karine Porrez en Sarah Vanwymeersch echt wel de taal van de ondernemer spreken, mag blijken uit het Unizo-lidmaatschap en het feit dat zaakvoerster Katrien momenteel voorzitster is van de damesserviceclub Inner Wheel Geraardsbergen-Oudenberg. “Dat sociaal engagement brengt mij ook in contact met ondernemers en verenigingen”, geeft ze nog mee. “Daarnaast volgen we sectorevoluties op de voet, gezien we ons op regelmatige tijdstippen bijscholen. Maar ook externe opleidingen buiten KBC zijn altijd interessant om meer te weten te komen over de evoluties binnen de bedrijfswereld.”

Kantoor Verspeeten – KBC Verzekeringen
Gemeentestraat 24
9500 Geraardsbergen
T.054 43 85 84
kantoor.verspeeten@verz.kbc.be
www.verzekeringen-verspeeten.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels