Stevig in de <br>steigers
Chris Fleurbaey
& Stephan Hillaert
AFIX Group

Stevig in de
steigers

Bedrijfsprofiel - AFIX Group

Aannemers, industriële bedrijven, wegen of -bruggenbouwers en evenementorganisatoren kunnen bij AFIX Group terecht voor diverse steigeroplossingen. “Ook op financieel vlak denken we mee met de klant. Dankzij onze financiering kan hij zijn kasmiddelen overhevelen naar strategische investeringen”, vertelt CCO Stephan Hillaert.

“We produceren, verkopen, verhuren en exporteren premiumkwaliteit gevelsteigers, industriële steigers, trappentorens, podia, ondersteuningssteigers en aanverwante steigerproducten. Deze systeemsteigers worden ingezet bij de bouw en renovatie van residentiële gebouwen, in de industrie, bij openbare infrastructuurwerken of in de evenementensector.”

“Afix steigers zijn snel en eenvoudig aan te kopen. Wij beschikken zowel in België als in het buitenland over diverse depots waar per locatie méér dan 100.000 m2 steigerassortiment op voorraad staat. Zo kan AFIX Group binnen de 48 uur uitleveren, indien nodig tot op de werf. We garanderen daarenboven een efficiënt transport met laadoptimalisering, waarbij ook de hoogte van de paletten kan aangepast worden.”

AFIX Group heeft tevens een ruim verhuuraanbod. Er zijn specifieke formules voor verhuur op lange en korte termijn aan voordelige tarieven. “Behalve verbruiksmaterialen zoals verankeringen, steigernetten … zijn zowat alle steigermaterialen uit onze catalogus voor verhuur beschikbaar. Als de klant zelf niet wenst over te gaan tot de plaatsing van de steigers, kunnen onze projectmanagers het volledig traject van studie tot en met steigermontage begeleiden.”

“Onze derde formule is een totaalservice waarbij AFIX Group instaat voor de engineering, het projectbeheer, het transport, de montage en ook de afbraak van de steigers”, verduidelijkt CCO Stephan Hillaert.

Extra investeringsbudget

Elke klant heeft bij AFIX group één aanspreekpunt. “We zijn een betrouwbare partner, niet enkel op commercieel en technisch maar ook op financieel vlak. AFIX Finance maakt investeringsbudget beschikbaar zodat men zijn kasmiddelen strategisch kan besteden.”

“Uniek is de AFIX steigerfinanciering. Deze weegt niet op de kredietlimiet bij de huisbanken van de klant. Het gaat wel degelijk om het extra beschikbaar stellen van geldmiddelen. Daarbij hanteren we vaste interestvoeten, waardoor de klant weet waar hij aan toe is.”

One-stop

“Onze focus ligt op de uitbouw van een stabiel bedrijf met topkwaliteitsgaranties op zowel product- als serviceniveau”, stelt CEO Chris Fleurbaey. “AFIX Group is een one-stop steigerexpert die rentabiliteit en productiviteit op de werf  optimaliseert met topkwaliteit systeemsteigers én steigerdiensten. Als groeibedrijf investeren we alle opbrengsten in de uitbouw van een gekwalificeerd team, de introductie van nieuwe productietechnologieën, de oprichting van buitenlandse filialen en de uitbreiding van verkoops- en verhuurvoorraad. We willen een top drie verwerven in de markten waarin we actief zijn. Surf naar de vernieuwde website voor referentieprojecten in binnen- en buitenland.”

AFIX Group NV
Durmelaan 20
9800 Aalter
T. +32 9 381 61 01
info@afixgroup.com
www.afixgroup.com

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels