Verhuur van kwaliteitstrailers
Dany Van Extergem Danvex

Verhuur van kwaliteitstrailers

Bedrijfsprofiel - Danvex

Met meer dan 30 jaar ervaring als zaakvoerder van transportbedrijf Van Extergem weet Dany Van Extergem perfect welke logistieke noden ondernemingen hebben. Om hier nog beter op in te spelen, richt hij zich met Danvex BV sinds 2016 ook op de verhuur van trailers.

Danvex verhuurt al vier jaar met succes schuifzeilopleggers aan transporteurs en bedrijven in verschillende sectoren. Deze verhuuractiviteit groeide rechtstreeks uit de transportactiviteiten van Van Extergem. 

Zaakvoerder Dany licht toe: “In het verleden bleven onze trailers soms meerdere dagen bij de klant staan om te laden of te lossen. Voor ons was dat geen ideale situatie. Uiteraard wil je dat materiaal als transporteur maximaal op de weg hebben. Daarom begonnen we vier jaar geleden onder de naam Danvex met de verhuur van schuifzeilopleggers. We hebben een vloot van 30 standaardopleggers met een laadvermogen van 29 ton. Ongeveer de helft daarvan is beschikbaar voor verhuur. We richten ons op transportfirma’s en alle bedrijven die dit materiaal occasioneel nodig hebben.” 

Direct contact met de zaakvoerder

“Als transporteur maken we het verschil door steeds direct benaderbaar te blijven voor onze klanten. Ook bij Danvex trekken we die lijn door. We zijn een tweekoppig team en we gaan dat niet snel uitbreiden. Op deze manier garanderen wij onze klanten immers een direct contact met de zaakvoerder. Zo creëren we vertrouwen, flexibiliteit en een gepersonaliseerde service.”  

Kwaliteit door ervaringMet meer dan drie decennia ervaring op te teller als transporteur weet Dany Van Extergem perfect wat zijn klanten nodig hebben. “We willen dat mensen hun werk goed kunnen doen zonder zich zorgen te moeten maken over de omkadering en het materiaal. Wij weten wat ze daarvoor nodig hebben. Daarom verhuren wij alleen kwalitatieve en recente trailers.  Al onze schuifzeilopleggers zijn twee tot maximaal vijf jaar oud. Ze hebben allemaal een versterkt zeil en een versterkt dak. Dit maakt het voor de chauffeur gemakkelijker én veiliger om palletgoederen te laden en te lossen.” 

Investeren in innovatie 

In de toekomst wil Van Extergem zijn aanbod uitbreiden en inzetten op innovatie. “We zien dat e-commerce belangrijker wordt en dat er dus meer bestelwagens op de baan zijn die pakjes leveren. We denken er dus aan om ook bestelwagens te verhuren aan pakjesdiensten en particulieren. 

We kijken ook naar innovaties zoals zelflossende opleggers met walking floors. Die schuiven hun materiaal zelf uit, maken het voor de chauffeur nog makkelijker én kunnen ook losgestorte goederen vervoeren.

 

Transport Van Extergem BV Danvex BV
Vriesenrot 1
9200 Dendermonde
052 22 02 34
danvex@proximus.be
www.transportvanextergem.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels