Gezellige warmte in uw woonkamer
Niels, Guido
& Els D’haeyere
Marbrino

Gezellige warmte in uw woonkamer

Profiel - Marbrino

Zes dagen op zeven knettert het vuur in de toonzaal van Marbrino aan de Klepkouterstraat in Deinze. Dit familiebedrijf heeft duidelijk warmte en gezelligheid te koop. Wie wel eens de Tweebruggenlaan (N35) neemt, kent Marbrino gegarandeerd van witsteenproducten. Maar Guido, zoon Niels, dochter Els en hun team zetten nu al bijna 60 jaar succesvol in op de verkoop en plaatsing van haarden en bijhorend interieur op maat. 

“In onze toonzaal vind je een 35-tal gas- en houthaarden die passen in de meest uiteenlopende interieurs”, vertelt Els. Hierbij werken zaakvoerder Guido D’haeyere en zijn team voor elk project een uniek 3D-totaalontwerp uit, waardoor de klant al kan wegdromen in zijn virtuele woonkamer. Indien gewenst kan er ook nauw samengewerkt worden met een interieurarchitect naar keuze, waarbij er in elk ontwerp gestreefd wordt naar duurzaamheid en ecologie. 

Haarden in totaalconcept

Marbrino bouwt momenteel volop aan een nieuwe hedendaagse showroom naast de huidige toonzaal, waarvan de opening voorzien is eind 2021. Hier zal je inspiratie kunnen opdoen voor je interieur. De ervaring leert namelijk dat klanten in eerste instantie aangetrokken worden door de knusse uitstraling van een tijdloze haard.

Om deze uitstraling te bekomen kan je kiezen uit drie opties: gas, hout en elektriciteit. Niels: “Een houthaard staat nog altijd voor gezellige warmte, daar waar een gashaard zijn gebruiksgemak en beperkt onderhoud als grote voordelen heeft. Niettegenstaande je door een gashaard te voorzien van ontspiegeld glas, knetterend geluid en oude Boomse pannen toch het gevoel van de sfeervolle open haard van weleer hebt.“

Interieur op maat

Maar een haard smeekt natuurlijk om een uitgewerkte wand of schouw. Guido: “Wij maken nog natuursteenschouwen op maat. Tot zo ver dat een door de klant aangebrachte foto als basis kan dienen.” 

Sierelementen worden nog echt met de hand op de schouw aangebracht en volledig naar de wens van de klant bijgewerkt. Naast volledige oplossingen op maat, kan de klant ook een keuze maken uit tal van modeloplossingen in de toonzaal. Hierdoor kan Marbrino voor elke prijscategorie een mogelijkheid bieden.

Totaalrealisaties

Het Deinse familiebedrijf gaat tegenwoordig nog een stapje verder en biedt een volledig woonkamerinterieur op maat aan, van klassiek over landelijk tot modern. Naast het ontwerp van de schouw, kan men er terecht voor een knap assortiment meubelen, gaande van dressoirs en livingtafels tot boekenkasten. Marbrino kan instaan voor het ontwerp en de volledige uitvoering van je interieurproject en dat met de nodige vakkennis en creativiteit, waarbij kwaliteit altijd op de eerste plaats komt. 

Marbrino
Klepkouterstraat 8
9800 Deinze
T. +32 9 386 25 80
info@marbrino.be
www.marbrino.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels