Een optimale balans tussen het esthetische en het medische
Marie Dedeckere Pura Vida

Een optimale balans tussen het esthetische en het medische

Bedrijfsprofiel - Pura Vida

Zeg niet zomaar schoonheidsspecialiste als u over Pura Vida spreekt. Met een diploma verpleegkunde op zak onderscheidt Marie Dedeckere zich van haar concullega’s. Pura Vida is een plek waar u tot rust komt en verlost raakt van fysieke klachten, eigen aan het hectisch leven van alledag.

Bij Pura Vida kan u terecht voor een voetverzorging, gelaatsverzorging of een massage avant la lettre. Ook cryolipolyse – een natuurlijke manier van afslanking – behoort tot de mogelijkheden. Hierbij is het therapeutische aspect van een behandeling heel belangrijk. “Ik streef naar een goede balans tussen het esthetische en het medische. Zo werk ik alleen met natuurlijke producten en blijf ik mezelf continu bijscholen”, vertelt Marie.

Verzorging en herstel

Verwacht u dus niet aan een traditionele aanpak, maar wel aan precisie, goed onderbouwde kennis, uiterst strenge hygiëne-eisen en oog voor uw onderliggende klachten. Marie benut haar medische achtergrond om te luisteren naar u en uw lichaam. Marie: “Mijn cliënten – vaak mensen met een stresserend beroep, zoals artsen of zelfstandigen – willen structureel van hun fysieke kwaaltjes af. Op basis van hun persoonlijk verhaal stel ik een gerichte behandeling voor. De focus ligt op ontspanning, verzorging en herstel. Zowel van lichaam als geest.”

Pura Vida
Bosstraat 135C
9820 Merelbeke
M. 0476 51 23 76
info@puravida-merelbeke.be
www.puravida-merelbeke.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels