Een passie voor precisiewerk en het milieu
Michael De Zutter Isolatiewerken De Zutter

Een passie voor precisiewerk en het milieu

Profiel - IDZ Isolatiewerken
De Zutter

Zeg niet zomaar isolatie als u over Isolatiewerken De Zutter spreekt. Met meer dan een halve eeuw ervaring mag dit bedrijf zich gerust expert ter zake noemen wat industriële, technische en akoestische isolatie betreft. Van woonzorgcentra en ziekenhuizen over scholen, appartementsgebouwen en villa’s tot kantoorgebouwen en de lichte industrie.

Met Michael De Zutter staat de tweede generatie aan het roer van dit familiebedrijf. “Wij zijn gespecialiseerd in het thermisch isoleren van leidingen voor verwarming, koeling en sanitair en in het isoleren van luchtkanalen”, vertelt Michael. Om volledig de groene kaart te trekken, zet zijn bedrijf in op de isolatie van kraanwerk en pompen in grotere stookplaatsen, zoals in sporthallen of gemeentehuizen. “Daar gaat nog veel warmte verloren en we merken een groeiend bewustzijn hierrond.”

Ook voor de residentiële markt

Hun precisiewerk en oog voor detail maakt van Isolatiewerken De Zutter een gegeerde partner voor alle HVAC-installateurs, aannemers en architecten. Michael: “We leggen ons toe op de isolatie van warmtepompinstallaties, inclusief koeling en technische ruimtes voor onder andere appartementsgebouwen of residentiële projecten. Voor een partner met knowhow, ervaring en finesse, die proactief meedenkt, zit u bij ons aan het juiste adres.”

 

IDZ Isolatiewerken De Zutter
Langendam 27
9940 Evergem
T. +32 9 253 95 38
info@isolatiedezutter.be
www.isolatiedezutter.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels